Typ publikacji

Wydawca

Cena

Format

Aleksandra Seghi - liczba pozycji (2)

Filolog włoski. Absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego. Od wielu lat mieszka w Toskanii. Pracuje w Radio Diffusione Pistoia, w którym przygotowuje i przekazuje wiadomości dla Polaków. Autorka książki „Smaki Toskanii” oraz trzech blogów: „Moja Toskania”, „Smaki Toskanii”, „Toskańskie wakacje”.
Pisze artykuły dla portali: Cooklet oraz Bobyy. Współpracuje ze stroną Student-gotuje.pl oraz gazetą „W piekarni. W cukierni”.

Widok:
Na stronie:
Ebook

ToskaniaToskania

Bogusław Michalec

Przewodnik, który podpowie, co warto zobaczyć, jakie plaże są najpiękniejsze i gdzie spróbować lokalnych specjałów. Z jego pomocą odkryjesz Toskanię dla siebie. I będzie to urlop wspaniały!

Przewodnik, który podpowie, co warto zobaczyć, jakie plaże są najpiękniejsze i gdzie spróbować lokalnych specjałów. Z jego pomocą odkryjesz Toskanię dla siebie. I będzie to urlop wspaniały!

Ebook

Fanklub bułeczek z rozmarynemFanklub bułeczek z rozmarynem

Aleksandra Seghi

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.