Typ publikacji

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Charles Spence - liczba pozycji (1)

Widok:
Na stronie:
Ebook

GastrofizykaGastrofizyka

Charles Spence

Jaki wpływ na serwowane jedzenie mają kolor, wielkość i kształt talerza? Dlaczego jemy o 35% więcej w towarzystwie jednej osoby i o 75% więcej w towarzystwie trzech osób? Profesor Charles Spence, prekursor dziedziny łączącej psychologię, neuronaukę i projektowanie, pokazuje, jak doświadczyć nowych, oszałamiających doznań kulinarnych.

Gastrofizyka

Nowa wiedza o jedzeniu

Charles Spence Wydawca: Świat Książki MOBI + EPUB (w wersji papierowej 456 stron)

Jaki wpływ na serwowane jedzenie mają kolor, wielkość i kształt talerza? Dlaczego jemy o 35% więcej w towarzystwie jednej osoby i o 75% więcej w towarzystwie trzech osób? Profesor Charles Spence, prekursor dziedziny łączącej psychologię, neuronaukę i projektowanie, pokazuje, jak doświadczyć nowych, oszałamiających doznań kulinarnych.