Typ publikacji

Polecamy

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

  • książka kucharska

Format

  • MOBI

Wyniki wyszukiwania: (98)

Widok:
Na stronie:
Typ publikacji:
Rodzaj publikacji:
Formaty:
Ebook

Jedyne praktyczne przepisyJedyne praktyczne przepisy

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Pachnące, kuszące zapachami konfitury, orzeźwiające kompoty i syropy – to tylko nieliczne przysmaki, które można przygotować z książką Lucyny Ćwierczakiewiczowej.

Pachnące, kuszące zapachami konfitury, orzeźwiające kompoty i syropy – to tylko nieliczne przysmaki, które można przygotować z książką Lucyny Ćwierczakiewiczowej.

Ebook

365 obiadów365 obiadów

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Ebook

Drinki z rumemDrinki z rumem

Nieoceniony poradnik kulinarny. Zawiera przepisy na efektowne i apetyczne napoje alkoholowe na najrozmaitsze okazje towarzyskie.

Drinki z rumem Wydawca: Wydawnictwo Psychoskok MOBI + EPUB + PDF

Nieoceniony poradnik kulinarny. Zawiera przepisy na efektowne i apetyczne napoje alkoholowe na najrozmaitsze okazje towarzyskie.

Ebook

W mojej tajskiej kuchniW mojej tajskiej kuchni

Daria Ładoga

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Ebook

Krok po kroku z Robertem Sową Krok po kroku z Robertem Sową

Robert Sowa

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.

Ebook

365 obiadów365 obiadów

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Ebook

Słodkie i zdroweSłodkie i zdrowe

Monika Mrozowska

Uwielbiasz słodycze? Chcesz jeść smakołyki bez wyrzutów sumienia? Zapewniające rozkosz podniebienia przekąski to nie mit. Dowodem na to 60 przepisów na desery, które uszczęśliwią Twoje kubki smakowe.

Uwielbiasz słodycze? Chcesz jeść smakołyki bez wyrzutów sumienia? Zapewniające rozkosz podniebienia przekąski to nie mit. Dowodem na to 60 przepisów na desery, które uszczęśliwią Twoje kubki smakowe.

Ebook

Kiszonki i fermentacjeKiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Ebook

365 obiadów365 obiadów

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją.

Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją.

Ebook

Kuchnia ObcejKuchnia Obcej

Theresa Carle-Sanders

Ponad sto przepisów, które opowiadają niewiarygodną historię Claire i Jamiego językiem smaków szkockich gór. Książka kucharska dla miłośników sagi Diany Gabaldon, z przedmową samej autorki! Po prostu pyszna!

Ponad sto przepisów, które opowiadają niewiarygodną historię Claire i Jamiego językiem smaków szkockich gór. Książka kucharska dla miłośników sagi Diany Gabaldon, z przedmową samej autorki! Po prostu pyszna!

Ebook

Przepisy TatianyPrzepisy Tatiany

Paullina Simons

Wymarzona książka dla wielbicieli trylogii Paulliny Simons – „Jeździec Miedziany”, „Tatiana i Aleksander”, „Ogród Letni”. Za jej sprawą będziemy mogli jeszcze raz zanurzyć się w atmosferze domu Tatiany i Aleksandra i posmakować tradycyjnych specjałów kuchni rosyjskiej, najpopularniejszych dań amerykańskich i egzotycznych potraw pochodzących z dwóch kontynentów czasów wojny i pokoju, głodu i obfitości.

Przepisy Tatiany Paullina Simons Wydawca: Świat Książki MOBI + EPUB (w wersji papierowej 208 stron)

Wymarzona książka dla wielbicieli trylogii Paulliny Simons – „Jeździec Miedziany”, „Tatiana i Aleksander”, „Ogród Letni”. Za jej sprawą będziemy mogli jeszcze raz zanurzyć się w atmosferze domu Tatiany i Aleksandra i posmakować tradycyjnych specjałów kuchni rosyjskiej, najpopularniejszych dań amerykańskich i egzotycznych potraw pochodzących z dwóch kontynentów czasów wojny i pokoju, głodu i obfitości.

Ebook

JedzJedz

Nigel Slater

Niezastąpiony zbiór przepisów, z których możemy korzystać na co dzień. 600 pomysłów na codzienne posiłki. Mnóstwo wspaniałych, prostych przepisów w praktycznym e-wydaniu, do którego zawsze można sięgnąć i znaleźć dla siebie coś dobrego. Zwięzły tekst poprzedza krótka lista produktów, a na stronie obok autor zamieszcza dodatkowe propozycje i pomysły.

Jedz

Mała księga szybkich dań

Nigel Slater Wydawca: Wydawnictwo Filo MOBI + EPUB (w wersji papierowej 464 strony)

Niezastąpiony zbiór przepisów, z których możemy korzystać na co dzień. 600 pomysłów na codzienne posiłki. Mnóstwo wspaniałych, prostych przepisów w praktycznym e-wydaniu, do którego zawsze można sięgnąć i znaleźć dla siebie coś dobrego. Zwięzły tekst poprzedza krótka lista produktów, a na stronie obok autor zamieszcza dodatkowe propozycje i pomysły.

Ebook

Zupy mocZupy moc

Monika Mrozowska

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Ebook

ZiemniakZiemniak

Joanna Jakubiuk

Niedoceniony, a niezastąpiony. Smaczny, zdrowy, przygotowywany na wszelkie możliwe sposoby. Ziemniak. Historia, odmiany, wyjątkowe połączenia i ponad 60 słonych i słodkich przepisów Podlasianki, która mówi o sobie: jestem aktywistką kulinarną. A o ziemniakach wie wszystko.

Niedoceniony, a niezastąpiony. Smaczny, zdrowy, przygotowywany na wszelkie możliwe sposoby. Ziemniak. Historia, odmiany, wyjątkowe połączenia i ponad 60 słonych i słodkich przepisów Podlasianki, która mówi o sobie: jestem aktywistką kulinarną. A o ziemniakach wie wszystko.

Ebook

Dania z anegdotąDania z anegdotą

Hanna Szymanderska

Nie ma dobrej biesiady bez miłej pogawędki ani miłej pogawędki bez dobrego poczęstunku. Autorka, pomna tej staropolskiej zasady, snuje barwne opowieści o jedzeniu, okraszając je wybornymi przepisami.

Nie ma dobrej biesiady bez miłej pogawędki ani miłej pogawędki bez dobrego poczęstunku. Autorka, pomna tej staropolskiej zasady, snuje barwne opowieści o jedzeniu, okraszając je wybornymi przepisami.