Typ publikacji

Wydawca

Cena

Format

Oferta Publio.pl w kategorii Kuchnia, przepisy obejmuje 129 ebooków. Nasze bestsellery, najchętniej kupowane ebooki to: Love Vegan (Violetta Domaradzka), Fanklub bułeczek z rozmarynem (Aleksandra Seghi), Zdrowie ze spiżarni (Zbigniew T. Nowak), Gotowanie na parze (Monika von Basse), Potrawy wegetariańskie.
Najnowsze tytuły w kategorii Kuchnia, przepisy to: Wypieki dla diabetyków (Agata Lewandowska), Cukrzyca (Dorota Drozd), Cheesecakes sweet and dry (Renata Czelny-Kawa), Wielka księga dań w słoiku (Tanya Linton), Zioła na talerzu.
W tej kategorii najbardziej popularne ebooki w promocyjnych cenach to: Przepisy Tatiany (Paullina Simons), Potrawy tradycyjne.
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).

Ebooki - Kuchnia, przepisy - (129)

Widok:
Na stronie:
Typ publikacji:
Kategorie:
Ebook

Love VeganLove Vegan

Violetta Domaradzka

Jak czuć się i wyglądać młodziej, stracić na wadze i mieć więcej energii? Jak pozbyć się zmęczenia, uniknąć chorób i ograniczyć użycie leków? Po co nam 30 minut aktywności fizycznej dziennie? Przekonaj się sam i wypróbuj dietę roślinną przez 21 dni. Zmień swoje życie razem z „Love Vegan”!

Love Vegan

Gotowy jadłospis na 21 dni

Violetta Domaradzka Wydawca: Agora SA PDF (w wersji papierowej 272 strony)

Jak czuć się i wyglądać młodziej, stracić na wadze i mieć więcej energii? Jak pozbyć się zmęczenia, uniknąć chorób i ograniczyć użycie leków? Po co nam 30 minut aktywności fizycznej dziennie? Przekonaj się sam i wypróbuj dietę roślinną przez 21 dni. Zmień swoje życie razem z „Love Vegan”!

Ebook

Fanklub bułeczek z rozmarynemFanklub bułeczek z rozmarynem

Aleksandra Seghi

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Ebook

Zdrowie ze spiżarniZdrowie ze spiżarni

Zbigniew T. Nowak

Smacznie i zdrowo, czyli moda na domowe przetwory! Pierwsza na polskim rynku publikacja poświęcona leczniczym właściwościom przetworów z warzyw, owoców i ziół.

Smacznie i zdrowo, czyli moda na domowe przetwory! Pierwsza na polskim rynku publikacja poświęcona leczniczym właściwościom przetworów z warzyw, owoców i ziół.

Ebook

Gotowanie na parzeGotowanie na parze

Monika von Basse

Produkty gotowane na parze zachowują witaminy i składniki mineralne, nie wymagają używania tłuszczu i zachowują naturalny smak oraz aromat – warto przekonać się do zdrowego odżywiania!

Produkty gotowane na parze zachowują witaminy i składniki mineralne, nie wymagają używania tłuszczu i zachowują naturalny smak oraz aromat – warto przekonać się do zdrowego odżywiania!

Ebook

Potrawy wegetariańskiePotrawy wegetariańskie

Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być nudna! Ze sprawdzonymi przepisami wyczarujesz smaczne i bardzo zdrowe dania, które zachwycą nie tylko jaroszy!

Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być nudna! Ze sprawdzonymi przepisami wyczarujesz smaczne i bardzo zdrowe dania, które zachwycą nie tylko jaroszy!

Ebook

O, kuchnia!O, kuchnia!

Anthony Bourdain

Autor tej książki do perfekcji opanował nie tylko sztukę kulinarną, lecz także pisanie. Tak ironiczne, ciekawe i potoczyste teksty na temat kuchni zdarzają się niezwykle rzadko!

Autor tej książki do perfekcji opanował nie tylko sztukę kulinarną, lecz także pisanie. Tak ironiczne, ciekawe i potoczyste teksty na temat kuchni zdarzają się niezwykle rzadko!

Ebook

WarzywoWarzywo

Dominika Wójciak

Książka kucharska dla tych, którzy chcą do końca wykorzystać obfitość sezonowych warzyw i szukają nowych pomysłów na ich użycie w swojej kuchni.

Książka kucharska dla tych, którzy chcą do końca wykorzystać obfitość sezonowych warzyw i szukają nowych pomysłów na ich użycie w swojej kuchni.

Ebook

Zupy mocZupy moc

Monika Mrozowska

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Ebook

Wielka księga dań w słoikuWielka księga dań w słoiku

Tanya Linton

Proste przepisy na zdrowe i smaczne lunche, sałatki i desery, które zamkniesz w słoiku i zabierzesz do pracy, szkoły czy na wakacje! Ponad 150 propozycji przepysznych i wartościowych dań, z których niemal wszystkie nie wymagają nawet minuty gotowania!

Proste przepisy na zdrowe i smaczne lunche, sałatki i desery, które zamkniesz w słoiku i zabierzesz do pracy, szkoły czy na wakacje! Ponad 150 propozycji przepysznych i wartościowych dań, z których niemal wszystkie nie wymagają nawet minuty gotowania!

Ebook

Kulinarne podróże po ChorwacjiKulinarne podróże po Chorwacji

Bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Zbiór autorskich przepisów szefów kuchni Podravka, inspirowanych tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji.

Bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Zbiór autorskich przepisów szefów kuchni Podravka, inspirowanych tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji.

Ebook

Smakując GrecjęSmakując Grecję

Christopher Bakken

Przepiękna opowieść o ośmiu elementach greckiego stołu: oliwkach, rybach, chlebie, fasoli, mięsie, winie, serze i miodzie. Rozpocznij grecką przygodę, odkryj nowe smaki i odwiedź urocze miejsca.

Przepiękna opowieść o ośmiu elementach greckiego stołu: oliwkach, rybach, chlebie, fasoli, mięsie, winie, serze i miodzie. Rozpocznij grecką przygodę, odkryj nowe smaki i odwiedź urocze miejsca.

Ebook

Kuchnia polska dla diabetykówKuchnia polska dla diabetyków

Dorota Drozd

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Ebook

W mojej tajskiej kuchniW mojej tajskiej kuchni

Daria Ładoga

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Ebook

ObfitośćObfitość

Yotam Ottolenghi

Zbiór 120 przepisów na wegetariańskie potrawy, łączących intrygujące aromaty i niebanalne smaki. Bestseller „New York Timesa”. Kulinarna książka roku według prestiżowego „Observer Food Monthly”.

Zbiór 120 przepisów na wegetariańskie potrawy, łączących intrygujące aromaty i niebanalne smaki. Bestseller „New York Timesa”. Kulinarna książka roku według prestiżowego „Observer Food Monthly”.

Ebook

Słodkie klimatySłodkie klimaty

Zbiór wybranych, najlepszych przepisów z magazynu Moje gotowanie. Świąteczne wypieki, szybkie i proste ciasta – każdy z pewnością znajdzie tu coś dla siebie.

Zbiór wybranych, najlepszych przepisów z magazynu Moje gotowanie. Świąteczne wypieki, szybkie i proste ciasta – każdy z pewnością znajdzie tu coś dla siebie.

Ebook

Kiszonki i fermentacjeKiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.