Typ publikacji

Kategorie

  • Kuchnia, przepisy
  • Kuchnie świata

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Oferta Publio.pl w kategorii Kuchnia, przepisy - Kuchnie świata obejmuje 3 ebooki. Nasze bestsellery, najchętniej kupowane ebooki to: Przepisy Tatiany (Paullina Simons).
Najnowsze tytuły w kategorii Kuchnia, przepisy - Kuchnie świata to: Mój świat na talerzu (Hanna Lis), Przepisy Tatiany (Paullina Simons), Gruziński smak (Radek Polak).
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).

Ebooki - Kuchnie świata

Widok:
Na stronie:
Typ publikacji:
Ebook

Przepisy TatianyPrzepisy Tatiany

Paullina Simons

Wymarzona książka dla wielbicieli trylogii Paulliny Simons – „Jeździec Miedziany”, „Tatiana i Aleksander”, „Ogród Letni”. Za jej sprawą będziemy mogli jeszcze raz zanurzyć się w atmosferze domu Tatiany i Aleksandra i posmakować tradycyjnych specjałów kuchni rosyjskiej, najpopularniejszych dań amerykańskich i egzotycznych potraw pochodzących z dwóch kontynentów czasów wojny i pokoju, głodu i obfitości.

Przepisy Tatiany Paullina Simons Wydawca: Świat Książki MOBI + EPUB (w wersji papierowej 208 stron)

Wymarzona książka dla wielbicieli trylogii Paulliny Simons – „Jeździec Miedziany”, „Tatiana i Aleksander”, „Ogród Letni”. Za jej sprawą będziemy mogli jeszcze raz zanurzyć się w atmosferze domu Tatiany i Aleksandra i posmakować tradycyjnych specjałów kuchni rosyjskiej, najpopularniejszych dań amerykańskich i egzotycznych potraw pochodzących z dwóch kontynentów czasów wojny i pokoju, głodu i obfitości.

Ebook

Gruziński smakGruziński smak

Vaho Babunashvili

Gruzja od kuchni – i to jakiej! Pasjonująca opowieść o ludziach, miejscach, a przede wszystkim jedzeniu, okraszona smakowitymi przepisami i pięknymi zdjęciami.

Gruzja od kuchni – i to jakiej! Pasjonująca opowieść o ludziach, miejscach, a przede wszystkim jedzeniu, okraszona smakowitymi przepisami i pięknymi zdjęciami.

Ebook

Mój świat na talerzuMój świat na talerzu

Hanna Lis

Makarony, steki, tosty, jajka. Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, bo dzięki temu jej książka kucharska aż rozpuszcza się w palcach od wszystkiego, co najlepsze w kuchni. Dziennikarka serwuje nam 80 przepisów dookoła świata, które w mig znikają z talerzy.

Makarony, steki, tosty, jajka. Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, bo dzięki temu jej książka kucharska aż rozpuszcza się w palcach od wszystkiego, co najlepsze w kuchni. Dziennikarka serwuje nam 80 przepisów dookoła świata, które w mig znikają z talerzy.