Typ publikacji

Kategorie

  • Kuchnia, przepisy
  • Przetwory i marynaty

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Oferta Publio.pl w kategorii Kuchnia, przepisy - Przetwory i marynaty obejmuje 4 ebooki. Nasze bestsellery, najchętniej kupowane ebooki to: Przetwory.
Najnowsze tytuły w kategorii Kuchnia, przepisy - Przetwory i marynaty to: Zdrowe przetwory (Jolanta Naklicka-Kleser), Konfitury, kompoty i inne konserwy owocowe (Pani Elżbieta), Kiszonki i fermentacje (Aleksander Baron), Przetwory.
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).

Ebooki - Przetwory i marynaty

Widok:
Na stronie:
Typ publikacji:
Ebook

PrzetworyPrzetwory

Marmolada jeżynowo-jabłkowa, suszone owoce róży, marynowane rydze – brzmi smakowicie? Autorzy niniejszej książki podpowiadają, jak je przyrządzić.

Przetwory Seria: „Kuchnia Polska” Wydawca: Literat PDF

Marmolada jeżynowo-jabłkowa, suszone owoce róży, marynowane rydze – brzmi smakowicie? Autorzy niniejszej książki podpowiadają, jak je przyrządzić.

Ebook

Kiszonki i fermentacjeKiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Ebook

Zdrowe przetworyZdrowe przetwory

Jolanta Naklicka-Kleser

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.