Typ publikacji

Kategorie

  • Naukowe i akademickie
  • Technologia żywności i żywienia

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Oferta Publio.pl w kategorii Naukowe i akademickie - Technologia żywności i żywienia obejmuje 7 ebooków. Nasze bestsellery, najchętniej kupowane ebooki to: Enzymy w technologii spożywczej.
Najnowsze tytuły w kategorii Naukowe i akademickie - Technologia żywności i żywienia to: Chemia żywności. Tom 2 (Hanna Staroszczyk), Chemia żywności. Tom 1, Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności, Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności (Marek Ludwicki), Chłodnictwo.
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).

Ebooki - Technologia żywności i żywienia

Widok:
Na stronie:
Ebook

Enzymy w technologii spożywczejEnzymy w technologii spożywczej

Publikacja przedstawiająca najbardziej aktualne informacje na temat współczesnych technologii wytwarzania i stosowania enzymów wykorzystywanych w przemyśle spożywczym.

Enzymy w technologii spożywczej Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN MOBI + EPUB (w wersji papierowej 480 stron)

Publikacja przedstawiająca najbardziej aktualne informacje na temat współczesnych technologii wytwarzania i stosowania enzymów wykorzystywanych w przemyśle spożywczym.

Ebook

ZakwasZakwas

Książka, która przedstawia wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu – z perspektywy naukowej i empirycznej – oraz cenne wskazówki praktyczne. Omówiono w niej procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu i metody biologii molekularnej służące analizowaniu mikroflory zakwasu.

Książka, która przedstawia wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu – z perspektywy naukowej i empirycznej – oraz cenne wskazówki praktyczne. Omówiono w niej procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu i metody biologii molekularnej służące analizowaniu mikroflory zakwasu.

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN MOBI + EPUB (w wersji papierowej 114 stron)