Typ publikacji

Polecamy

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Słowa kluczowe

  • kuchnia polska

Wyniki wyszukiwania: (27)

Widok:
Na stronie:
Słowa kluczowe:
Eprasa

KuchniaKuchnia

zobacz pasujące (77)

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Kuchnia Wydawca: Agora zobacz inne numery MOBI + EPUB + PDF

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Eprasa

Moje GotowanieMoje Gotowanie

zobacz pasujące (58)

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Ebook

Domowa kuchnia polskaDomowa kuchnia polska

Małgorzata Caprari

500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujących wszystko to, co obecnie jest nam w stanie zaoferować handel. Odkryjmy na nowo uroki naszej rodzimej sztuki kulinarnej, która nawet w epoce globalizacji zachowała swoją odrębność, będącą odbiciem naszej wiecznie niezależnej, „rogatej” duszy.

500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujących wszystko to, co obecnie jest nam w stanie zaoferować handel. Odkryjmy na nowo uroki naszej rodzimej sztuki kulinarnej, która nawet w epoce globalizacji zachowała swoją odrębność, będącą odbiciem naszej wiecznie niezależnej, „rogatej” duszy.

Ebook

Kuchnia śląskaKuchnia śląska

Barbara Jakimowicz-Klein

Sprawdzone przepisy na smaczne i zdrowe potrawy kuchni śląskiej będą idealne dla każdego, kto docenia walory kuchni regionalnej. Pozytywnie wpłyną na nasze zdrowie i samopoczucie!

Sprawdzone przepisy na smaczne i zdrowe potrawy kuchni śląskiej będą idealne dla każdego, kto docenia walory kuchni regionalnej. Pozytywnie wpłyną na nasze zdrowie i samopoczucie!

Ebook

Potrawy z ziemniakówPotrawy z ziemniaków

Kartofel, psianka, bulwa, pyra – choć nazywany różnie, jest jednym z najpopularniejszych warzyw w Polsce. Sprawdź, jakie kucharskie cuda można przyrządzić z ziemniakiem w roli głównej!

Kartofel, psianka, bulwa, pyra – choć nazywany różnie, jest jednym z najpopularniejszych warzyw w Polsce. Sprawdź, jakie kucharskie cuda można przyrządzić z ziemniakiem w roli głównej!

Ebook

Potrawy tradycyjnePotrawy tradycyjne

Tradycyjna kuchnia polska jest bardzo różnorodna. Potrawy, które dobrze znamy z rodzinnych spotkań, możemy modyfikować wedle własnych potrzeb. Ten poradnik zdradza, jak to zrobić!

Tradycyjna kuchnia polska jest bardzo różnorodna. Potrawy, które dobrze znamy z rodzinnych spotkań, możemy modyfikować wedle własnych potrzeb. Ten poradnik zdradza, jak to zrobić!

Ebook

Potrawy mącznePotrawy mączne

Obce, często egzotyczne dania są miłym urozmaiceniem codziennej diety, ale tradycyjnej polskiej kuchni nie da się niczym zastąpić. Odkryj na nowo smak rodzimych potraw!

Obce, często egzotyczne dania są miłym urozmaiceniem codziennej diety, ale tradycyjnej polskiej kuchni nie da się niczym zastąpić. Odkryj na nowo smak rodzimych potraw!

Ebook

Potrawy mięsnePotrawy mięsne

Wieprzowina, wołowina, drób... – rodzajów mięsa jest wiele, a dań, które można z nich przyrządzić – jeszcze więcej. Jak się nie zgubić w gąszczu kulinarnych porad? Wystarczy zajrzeć do tej książki.

Wieprzowina, wołowina, drób... – rodzajów mięsa jest wiele, a dań, które można z nich przyrządzić – jeszcze więcej. Jak się nie zgubić w gąszczu kulinarnych porad? Wystarczy zajrzeć do tej książki.

Eprasa

Lubię GotowaćLubię Gotować

zobacz pasujące (1)

Miesięcznik kulinarny z prostymi przepisami bazującymi na sezonowych produktach.

Miesięcznik kulinarny z prostymi przepisami bazującymi na sezonowych produktach.

Ebook

Kapłony i szczeżujeKapłony i szczeżuje

Jarosław Dumanowski

Garstka wiedzy o przyrodzie i medycynie, czubata łyżka antropologii i kultury, szczypta wydarzeń historycznych. I wyrazisty posmak religii. Oto prawdziwa uczta dla smakoszy! Wytrawni znawcy historii zmieniających się smaków i świetni popularyzatorzy wiedzy o dawnej kuchni dzielą się z nami swoją oszałamiającą wiedzą. Ich książka to przepis ku pokrzepieniu zarówno żołądka, jak i umysłu.

Kapłony i szczeżuje

Opowieść o zapomnianej kuchni polskiej

Jarosław Dumanowski Wydawca: Czarne MOBI + EPUB (w wersji papierowej 336 stron)

Garstka wiedzy o przyrodzie i medycynie, czubata łyżka antropologii i kultury, szczypta wydarzeń historycznych. I wyrazisty posmak religii. Oto prawdziwa uczta dla smakoszy! Wytrawni znawcy historii zmieniających się smaków i świetni popularyzatorzy wiedzy o dawnej kuchni dzielą się z nami swoją oszałamiającą wiedzą. Ich książka to przepis ku pokrzepieniu zarówno żołądka, jak i umysłu.

Ebook

Przeboje kuchni staropolskiejPrzeboje kuchni staropolskiej

Jan Kochańczyk

Pół żartem, pół serio o kulinarnej tradycji staropolskiej. Podróż przez polskie kuchnie, salony i gospodarstwa, która przyprawi nas o ból brzucha. Oczywiście ze śmiechu, nie z przejedzenia!

Pół żartem, pół serio o kulinarnej tradycji staropolskiej. Podróż przez polskie kuchnie, salony i gospodarstwa, która przyprawi nas o ból brzucha. Oczywiście ze śmiechu, nie z przejedzenia!

Ebook

PrzetworyPrzetwory

Marmolada jeżynowo-jabłkowa, suszone owoce róży, marynowane rydze – brzmi smakowicie? Autorzy niniejszej książki podpowiadają, jak je przyrządzić.

Przetwory Seria: „Kuchnia Polska” Wydawca: Literat PDF

Marmolada jeżynowo-jabłkowa, suszone owoce róży, marynowane rydze – brzmi smakowicie? Autorzy niniejszej książki podpowiadają, jak je przyrządzić.

Eprasa

OliveOlive

zobacz pasujące (3)

Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.

Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.

Eprasa

Kuchnia. Kolekcja dla smakoszyKuchnia. Kolekcja dla smakoszy

zobacz pasujące (13)

Kolekcja dla smakoszy magazynu Kuchnia to cykl tematyczny z jednym tematem przewodnim.

Kolekcja dla smakoszy magazynu Kuchnia to cykl tematyczny z jednym tematem przewodnim.

Ebook

SwojskoSwojsko

Karolina Szaciłło

Detoks, dieta... i co dalej? Swojska, zdrowa, polska kuchnia! Kontynuacja bestsellerowego poradnika „Karolina na detoksie”, który uczył nas, jak zmienić nastawienie do gotowania i do siebie.

Swojsko

Karolina na tropie polskich smaków

Karolina Szaciłło Seria: „Biblioteka Gazety Wyborczej” Wydawca: Agora MOBI + EPUB + PDF (w wersji papierowej 257 stron)

Detoks, dieta... i co dalej? Swojska, zdrowa, polska kuchnia! Kontynuacja bestsellerowego poradnika „Karolina na detoksie”, który uczył nas, jak zmienić nastawienie do gotowania i do siebie.

Ebook

Kuchnia polska dla diabetykówKuchnia polska dla diabetyków

Dorota Drozd

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Ebook

365 obiadów365 obiadów

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Ebook

Kuchnia na plebaniiKuchnia na plebanii

Łukasz Modelski

Zasobne plebanie, osiem wspaniałych gospodyń i dwieście wyśmienitych przepisów z różnych stron Polski. Smakowite opowieści wokół jedzenia, tradycji i minionych czasów.

Zasobne plebanie, osiem wspaniałych gospodyń i dwieście wyśmienitych przepisów z różnych stron Polski. Smakowite opowieści wokół jedzenia, tradycji i minionych czasów.

Ebook

365 obiadów365 obiadów

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją.

Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją.