Typ publikacji

Wydawca

Cena

Format

Częstotliwość

Słowa kluczowe

  • hobby

Wyniki wyszukiwania: (10)

Widok:
Na stronie:
Słowa kluczowe:
Kategorie:
Ebook

Kiszonki i fermentacjeKiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Ebook

Pizze, tosty, zapiekanki Pizze, tosty, zapiekanki

Pizza margherita czy pepperoni? Tosty z szynką czy z serem? A może coś mniej standardowego? Kolejna książka kucharska z cyklu „60 Najlepszych Przepisów” czytelników miesięcznika „Przyślij Przepis”.

Pizza margherita czy pepperoni? Tosty z szynką czy z serem? A może coś mniej standardowego? Kolejna książka kucharska z cyklu „60 Najlepszych Przepisów” czytelników miesięcznika „Przyślij Przepis”.

Ebook

Wyśmienite dania z makaronu i ryżuWyśmienite dania z makaronu i ryżu

Książka kucharska z cyklu „60 Najlepszych Przepisów”, a w niej pomysły na przygotowanie wspaniałych dań z ryżu i makaronu, zaproponowane przez samych czytelników miesięcznika „Przyślij Przepis”.

Książka kucharska z cyklu „60 Najlepszych Przepisów”, a w niej pomysły na przygotowanie wspaniałych dań z ryżu i makaronu, zaproponowane przez samych czytelników miesięcznika „Przyślij Przepis”.

Ebook

Magia gotowaniaMagia gotowania

Michael Pollan

Bestsellerowa książka, która zainspirowała Netflix do stworzenia serialu „W kuchni”. Dzieli się na cztery części. Każda dotyczy jednej z wielkich transformacji, które nazywamy gotowaniem. Odpowiadają one czterem żywiołom: ogniowi, wodzie, powietrzu i ziemi. To doskonała opowieść na temat natury pracy, tradycji i rytuałów codziennego życia, na temat dzielenia się i dawania najbliższym tego, co najważniejsze.

Magia gotowania

Naturalna historia transformacji

Michael Pollan Wydawca: Illuminatio MOBI + EPUB (w wersji papierowej 488 stron)

Bestsellerowa książka, która zainspirowała Netflix do stworzenia serialu „W kuchni”. Dzieli się na cztery części. Każda dotyczy jednej z wielkich transformacji, które nazywamy gotowaniem. Odpowiadają one czterem żywiołom: ogniowi, wodzie, powietrzu i ziemi. To doskonała opowieść na temat natury pracy, tradycji i rytuałów codziennego życia, na temat dzielenia się i dawania najbliższym tego, co najważniejsze.

Ebook

Atlas nalewekAtlas nalewek

Dla wielbicieli trunków własnej roboty. Zbiór przepisów, porad i wskazówek, których udzielają zarówno doświadczeni i nagradzani mistrzowie, jak i ci, dla których przyrządzanie nalewek jest hobby.

Dla wielbicieli trunków własnej roboty. Zbiór przepisów, porad i wskazówek, których udzielają zarówno doświadczeni i nagradzani mistrzowie, jak i ci, dla których przyrządzanie nalewek jest hobby.

Eprasa

Czas na Wnętrze. Wydanie SpecjalneCzas na Wnętrze. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (1)

Magazyn dla smakoszy, koneserów i pasjonatów. Przedstawia oryginalne rodzaje kawy, opisuje sposoby parzenia, podaje ciekawostki historyczne, wprowadza w klimat kultowych kawiarni.

Magazyn dla smakoszy, koneserów i pasjonatów. Przedstawia oryginalne rodzaje kawy, opisuje sposoby parzenia, podaje ciekawostki historyczne, wprowadza w klimat kultowych kawiarni.