Typ publikacji

Polecamy

  • Nowości

Kategorie

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Częstotliwość

Wyniki wyszukiwania: (5)

Widok:
Na stronie:
Polecamy:
Kategorie:
Eprasa

Sól i PieprzSól i Pieprz

zobacz pasujące (1)

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Eprasa

Moje GotowanieMoje Gotowanie

zobacz pasujące (1)

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Moje Gotowanie. Wydanie SpecjalneMoje Gotowanie. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (1)

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Ebook

Wielka księga jogurtówWielka księga jogurtów

Pat Crocker

Autorka kulinarnych bestsellerów – Pat Crocker – podpowiada, jak wyprodukować domowym sposobem aż 25 różnych rodzajów jogurtów i do czego można je potem wykorzystać w kuchni. Oprócz takich klasyków, jak jogurt czekoladowy, truskawkowy, kokosowy czy z owocami, znajdziesz tu także bardziej oryginalne propozycje, jak jogurt cytrynowy, o smaku francuskiej wanilii czy mokki.

Autorka kulinarnych bestsellerów – Pat Crocker – podpowiada, jak wyprodukować domowym sposobem aż 25 różnych rodzajów jogurtów i do czego można je potem wykorzystać w kuchni. Oprócz takich klasyków, jak jogurt czekoladowy, truskawkowy, kokosowy czy z owocami, znajdziesz tu także bardziej oryginalne propozycje, jak jogurt cytrynowy, o smaku francuskiej wanilii czy mokki.

Eprasa

Good FoodGood Food

zobacz pasujące (1)

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.