Typ publikacji

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

  • poradnik

Format

  • MOBI

Słowa kluczowe

  • epub

Wyniki wyszukiwania: (7)

Widok:
Na stronie:
Słowa kluczowe:
Kategorie:
Rodzaj publikacji:
Formaty:
Ebook

Smakoterapia. Część 3: SpiżarniaSmakoterapia. Część 3: Spiżarnia

Iwona Zasuwa

Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie – jak na to wszystko znaleźć czas? Na wszystkie te pytania odpowiedzi znajdziesz w 3. części „Smakoterapii”.

Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie – jak na to wszystko znaleźć czas? Na wszystkie te pytania odpowiedzi znajdziesz w 3. części „Smakoterapii”.

Ebook

Para w kuchniPara w kuchni

Karolina Szaciłło

Karolina i Maciej Szaciłło – para ekspertów od zdrowego odżywiania tym razem zaprasza w kulinarną podróż w kłębach… pary. Obok przepisów na smakowite parowane śniadania, obiady, kolacje, przekąski i desery dostarczą nam porcji solidnej wiedzy, omawiając prozdrowotne aspekty gotowania na parze. Opowiedzą, jak relacje w kuchni odzwierciedlają relacje w życiu. Podzielą się prostymi sposobami i ćwiczeniami na szczęśliwy związek.

Karolina i Maciej Szaciłło – para ekspertów od zdrowego odżywiania tym razem zaprasza w kulinarną podróż w kłębach… pary. Obok przepisów na smakowite parowane śniadania, obiady, kolacje, przekąski i desery dostarczą nam porcji solidnej wiedzy, omawiając prozdrowotne aspekty gotowania na parze. Opowiedzą, jak relacje w kuchni odzwierciedlają relacje w życiu. Podzielą się prostymi sposobami i ćwiczeniami na szczęśliwy związek.

Ebook

Smakoterapia. Część 1Smakoterapia. Część 1

Iwona Zasuwa

Zbiór przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!

Zbiór przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!

Ebook

Piękno z pól i łąkPiękno z pól i łąk

Katarzyna Enerlich

Książka przesycona zapachem ziół, pasją ich zbierania i przetwarzania oraz praktyką uważności nad tygielkiem pełnym olejów i aromatów. Katarzyna Enerlich proponuje pełen niezwykłej mocy zbiór przepisów na naturalne kosmetyki. Zaprasza też do spotkania z osobami, które na drodze pełnej naturalnych ziół i składników odnalazły istotę życia.

Piękno z pól i łąk Katarzyna Enerlich Wydawca: Wydawnictwo MG MOBI + EPUB (w wersji papierowej 208 stron)

Książka przesycona zapachem ziół, pasją ich zbierania i przetwarzania oraz praktyką uważności nad tygielkiem pełnym olejów i aromatów. Katarzyna Enerlich proponuje pełen niezwykłej mocy zbiór przepisów na naturalne kosmetyki. Zaprasza też do spotkania z osobami, które na drodze pełnej naturalnych ziół i składników odnalazły istotę życia.

Ebook

CukrzycaCukrzyca

Dorota Drozd

Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona edukatorka i pielęgniarka diabetologiczna Dorota Drozd.

Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona edukatorka i pielęgniarka diabetologiczna Dorota Drozd.

Ebook

Zdrowe przetworyZdrowe przetwory

Jolanta Naklicka-Kleser

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Ebook

Smakoterapia. Część 2Smakoterapia. Część 2

Iwona Zasuwa

Kolejna porcja przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!

Kolejna porcja przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!