Typ publikacji

Polecamy

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Słowa kluczowe

  • poradnik ebook

Wyniki wyszukiwania: (29)

Widok:
Na stronie:
Słowa kluczowe:
Kategorie:
Ebook

Zupowy detoksZupowy detoks

Urszula Mijakoska

Odszukaj swój klucz do młodości, zdrowia i wymarzonej sylwetki. Książka, która w doskonały sposób łączy przepisy na wyborne zupy z rozwiązaniami pozwalającymi dokładnie przyjrzeć się własnym nawykom żywieniowym.

Zupowy detoks Urszula Mijakoska Wydawca: Muza MOBI + EPUB (w wersji papierowej 256 stron)

Odszukaj swój klucz do młodości, zdrowia i wymarzonej sylwetki. Książka, która w doskonały sposób łączy przepisy na wyborne zupy z rozwiązaniami pozwalającymi dokładnie przyjrzeć się własnym nawykom żywieniowym.

Ebook

Mój świat na talerzuMój świat na talerzu

Hanna Lis

Makarony, steki, tosty, jajka. Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, bo dzięki temu jej książka kucharska aż rozpuszcza się w palcach od wszystkiego, co najlepsze w kuchni. Dziennikarka serwuje nam 80 przepisów dookoła świata, które w mig znikają z talerzy.

Makarony, steki, tosty, jajka. Tych wyrazów Hanna Lis zdecydowanie nie unika. I bardzo dobrze, bo dzięki temu jej książka kucharska aż rozpuszcza się w palcach od wszystkiego, co najlepsze w kuchni. Dziennikarka serwuje nam 80 przepisów dookoła świata, które w mig znikają z talerzy.

Ebook

Kuchnia fit. Część 1Kuchnia fit. Część 1

Konrad Gaca

Bogactwo przepisów na codzienne posiłki – zarówno śniadania, jak i obiady oraz kolacje, wszystkie w stylu fit. Ponadto desery i potrawy na święta – w wersji light. Prawdziwy hit kulinarny!

Bogactwo przepisów na codzienne posiłki – zarówno śniadania, jak i obiady oraz kolacje, wszystkie w stylu fit. Ponadto desery i potrawy na święta – w wersji light. Prawdziwy hit kulinarny!

Ebook

Kuchnia fit. Część 2Kuchnia fit. Część 2

Konrad Gaca

Kompozycja zdrowych i smacznych przepisów kulinarnych oraz historii osób, które zmieniły swoje życie dzięki wsparciu autora książki.

Kompozycja zdrowych i smacznych przepisów kulinarnych oraz historii osób, które zmieniły swoje życie dzięki wsparciu autora książki.

Ebook

Wyśmienite dania z jajekWyśmienite dania z jajek

Z jajkami w roli głównej da się przyrządzić coś naprawdę ciekawego i smacznego! Jeśli w to wątpisz, sięgnij po wyjątkową książkę przygotowaną przez czytelników miesięcznika „Przyślij Przepis!”.

Z jajkami w roli głównej da się przyrządzić coś naprawdę ciekawego i smacznego! Jeśli w to wątpisz, sięgnij po wyjątkową książkę przygotowaną przez czytelników miesięcznika „Przyślij Przepis!”.

Ebook

Przekąski i przystawkiPrzekąski i przystawki

Muffinki z pastą tahini, muszle z pesto i ricottą, ziemniaki po amerykańsku... 60 przepisów na najlepsze przekąski i przystawki – zarówno na spotkanie z przyjaciółmi, jak i wytworną kolację.

Muffinki z pastą tahini, muszle z pesto i ricottą, ziemniaki po amerykańsku... 60 przepisów na najlepsze przekąski i przystawki – zarówno na spotkanie z przyjaciółmi, jak i wytworną kolację.

Ebook

Leki z ogroduLeki z ogrodu

dr Jadwiga Górnicka

Poradnik, który odkrywa niezwykłe walory popularnych warzyw, owoców, przypraw i ziół. Omawia, jak zbierać, suszyć i przechowywać zioła, a także jak dawkować preparaty ziołowe.

Poradnik, który odkrywa niezwykłe walory popularnych warzyw, owoców, przypraw i ziół. Omawia, jak zbierać, suszyć i przechowywać zioła, a także jak dawkować preparaty ziołowe.

Ebook

Krok po kroku z Robertem Sową Krok po kroku z Robertem Sową

Robert Sowa

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.

Ebook

Bezglutenowe wariacje kulinarneBezglutenowe wariacje kulinarne

Agnieszka Zając

Książka kucharska, która może stać się niezastąpioną pomocą dla osób zaczynających swoją przygodę z dietą bezglutenową oraz dla ich bliskich. Zawiera sprawdzone przez Autorkę i jej córkę proste przepisy na dania bez glutenu.

Książka kucharska, która może stać się niezastąpioną pomocą dla osób zaczynających swoją przygodę z dietą bezglutenową oraz dla ich bliskich. Zawiera sprawdzone przez Autorkę i jej córkę proste przepisy na dania bez glutenu.

Ebook

Słodko, zdrowo, świątecznieSłodko, zdrowo, świątecznie

Monika Mrozowska

Czy rzeczywiście zdrowe łakocie nie istnieją? Czy delektowanie się ciastami zawsze trzeba okupić ponurymi myślami o nadwadze? Jak w takim razie przygotować menu świąteczne? Monika Mrozowska uchyla przed nami drzwi swej kuchni i udowadnia, że pyszne desery wcale nie muszą być dla nas pokusą.

Czy rzeczywiście zdrowe łakocie nie istnieją? Czy delektowanie się ciastami zawsze trzeba okupić ponurymi myślami o nadwadze? Jak w takim razie przygotować menu świąteczne? Monika Mrozowska uchyla przed nami drzwi swej kuchni i udowadnia, że pyszne desery wcale nie muszą być dla nas pokusą.

Ebook

Ziołowe skarby polskiej ziemiZiołowe skarby polskiej ziemi

Monika Fijołek

Warto sięgnąć po rośliny lecznicze, ponieważ nie dość, że leczą, to jeszcze nie wykazują szkodliwych skutków ubocznych, tak jak leki syntetyczne, a ponadto działają dobroczynnie na cały organizm. Poradnik, który podpowiada, jak odkryć moc i zdrowie w roślinnych skarbach polskiej przyrody!

Warto sięgnąć po rośliny lecznicze, ponieważ nie dość, że leczą, to jeszcze nie wykazują szkodliwych skutków ubocznych, tak jak leki syntetyczne, a ponadto działają dobroczynnie na cały organizm. Poradnik, który podpowiada, jak odkryć moc i zdrowie w roślinnych skarbach polskiej przyrody!

Ebook

Para w kuchniPara w kuchni

Karolina Szaciłło

Karolina i Maciej Szaciłło – para ekspertów od zdrowego odżywiania tym razem zaprasza w kulinarną podróż w kłębach… pary. Obok przepisów na smakowite parowane śniadania, obiady, kolacje, przekąski i desery dostarczą nam porcji solidnej wiedzy, omawiając prozdrowotne aspekty gotowania na parze. Opowiedzą, jak relacje w kuchni odzwierciedlają relacje w życiu. Podzielą się prostymi sposobami i ćwiczeniami na szczęśliwy związek.

Karolina i Maciej Szaciłło – para ekspertów od zdrowego odżywiania tym razem zaprasza w kulinarną podróż w kłębach… pary. Obok przepisów na smakowite parowane śniadania, obiady, kolacje, przekąski i desery dostarczą nam porcji solidnej wiedzy, omawiając prozdrowotne aspekty gotowania na parze. Opowiedzą, jak relacje w kuchni odzwierciedlają relacje w życiu. Podzielą się prostymi sposobami i ćwiczeniami na szczęśliwy związek.

Ebook

Love VeganLove Vegan

Violetta Domaradzka

Jak czuć się i wyglądać młodziej, stracić na wadze i mieć więcej energii? Jak pozbyć się zmęczenia, uniknąć chorób i ograniczyć użycie leków? Po co nam 30 minut aktywności fizycznej dziennie? Przekonaj się sam i wypróbuj dietę roślinną przez 21 dni. Zmień swoje życie razem z „Love Vegan”!

Love Vegan

Gotowy jadłospis na 21 dni

Violetta Domaradzka Wydawca: Agora SA PDF (w wersji papierowej 272 strony)

Jak czuć się i wyglądać młodziej, stracić na wadze i mieć więcej energii? Jak pozbyć się zmęczenia, uniknąć chorób i ograniczyć użycie leków? Po co nam 30 minut aktywności fizycznej dziennie? Przekonaj się sam i wypróbuj dietę roślinną przez 21 dni. Zmień swoje życie razem z „Love Vegan”!

Ebook

CukrzycaCukrzyca

Dorota Drozd

Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona edukatorka i pielęgniarka diabetologiczna Dorota Drozd.

Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona edukatorka i pielęgniarka diabetologiczna Dorota Drozd.

Ebook

Zdrowe przetworyZdrowe przetwory

Jolanta Naklicka-Kleser

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.