Typ publikacji

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Częstotliwość

Rok publikacji

  • 2015

Wyniki wyszukiwania: (18)

Widok:
Na stronie:
Kategorie:
Rok publikacji:
Eprasa

Moje GotowanieMoje Gotowanie

zobacz pasujące (11)

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

KuchniaKuchnia

zobacz pasujące (10)

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Kuchnia Wydawca: Agora zobacz inne numery MOBI + EPUB + PDF

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Eprasa

Sól i PieprzSól i Pieprz

zobacz pasujące (5)

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Eprasa

Claudia: ApetytClaudia: Apetyt

zobacz pasujące (5)

Magazyn kulinarny stworzony z pasji i napisany ze smakiem. Skierowany do wszystkich smakoszy oraz tych, którzy uwielbiają jeść, gotować i są zainteresowani zdrowym stylem życia na wysokim poziomie.

Magazyn kulinarny stworzony z pasji i napisany ze smakiem. Skierowany do wszystkich smakoszy oraz tych, którzy uwielbiają jeść, gotować i są zainteresowani zdrowym stylem życia na wysokim poziomie.

Ebook

Kulinarne podróże po ChorwacjiKulinarne podróże po Chorwacji

Bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Zbiór autorskich przepisów szefów kuchni Podravka, inspirowanych tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji.

Bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Zbiór autorskich przepisów szefów kuchni Podravka, inspirowanych tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji.

Ebook

Kuchnia fit. Część 2Kuchnia fit. Część 2

Konrad Gaca

Kompozycja zdrowych i smacznych przepisów kulinarnych oraz historii osób, które zmieniły swoje życie dzięki wsparciu autora książki.

Kompozycja zdrowych i smacznych przepisów kulinarnych oraz historii osób, które zmieniły swoje życie dzięki wsparciu autora książki.

Ebook

Fanklub bułeczek z rozmarynemFanklub bułeczek z rozmarynem

Aleksandra Seghi

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Ebook

Słodkie i zdroweSłodkie i zdrowe

Monika Mrozowska

Uwielbiasz słodycze? Chcesz jeść smakołyki bez wyrzutów sumienia? Zapewniające rozkosz podniebienia przekąski to nie mit. Dowodem na to 60 przepisów na desery, które uszczęśliwią Twoje kubki smakowe.

Uwielbiasz słodycze? Chcesz jeść smakołyki bez wyrzutów sumienia? Zapewniające rozkosz podniebienia przekąski to nie mit. Dowodem na to 60 przepisów na desery, które uszczęśliwią Twoje kubki smakowe.

Ebook

Święta bez pszenicyŚwięta bez pszenicy

Wanda Gąsiorowska

Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy” z przepisami na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Dzięki tej książce na twoim bezglutenowym stole nie zabraknie żadnej świątecznej potrawy!

Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy” z przepisami na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Dzięki tej książce na twoim bezglutenowym stole nie zabraknie żadnej świątecznej potrawy!

Ebook

Gruziński smakGruziński smak

Vaho Babunashvili

Gruzja od kuchni – i to jakiej! Pasjonująca opowieść o ludziach, miejscach, a przede wszystkim jedzeniu, okraszona smakowitymi przepisami i pięknymi zdjęciami.

Gruzja od kuchni – i to jakiej! Pasjonująca opowieść o ludziach, miejscach, a przede wszystkim jedzeniu, okraszona smakowitymi przepisami i pięknymi zdjęciami.

Ebook

Kuchnia polska dla diabetykówKuchnia polska dla diabetyków

Dorota Drozd

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Ebook

W mojej tajskiej kuchniW mojej tajskiej kuchni

Daria Ładoga

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Eprasa

Moje Gotowanie. Wydanie SpecjalneMoje Gotowanie. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (5)

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Lubię GotowaćLubię Gotować

zobacz pasujące (1)

Miesięcznik kulinarny z prostymi przepisami bazującymi na sezonowych produktach.

Miesięcznik kulinarny z prostymi przepisami bazującymi na sezonowych produktach.

Eprasa

Good FoodGood Food

zobacz pasujące (6)

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.

Eprasa

OliveOlive

zobacz pasujące (1)

Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.

Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.