Typ publikacji

Wydawca

Cena

Format

Częstotliwość

Rok publikacji

  • 2018

Wyniki wyszukiwania: (26)

Widok:
Na stronie:
Kategorie:
Rok publikacji:
Eprasa

KuchniaKuchnia

zobacz pasujące (12)

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Kuchnia Wydawca: Agora SA zobacz inne numery MOBI + EPUB + PDF

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Eprasa

Moje GotowanieMoje Gotowanie

zobacz pasujące (12)

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Moje Gotowanie. Wydanie SpecjalneMoje Gotowanie. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (6)

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Sól i PieprzSól i Pieprz

zobacz pasujące (6)

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Eprasa

Good FoodGood Food

zobacz pasujące (10)

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.

Ebook

JedzJedz

Nigel Slater

Niezastąpiony zbiór przepisów, z których możemy korzystać na co dzień. 600 pomysłów na codzienne posiłki. Mnóstwo wspaniałych, prostych przepisów w praktycznym e-wydaniu, do którego zawsze można sięgnąć i znaleźć dla siebie coś dobrego. Zwięzły tekst poprzedza krótka lista produktów, a na stronie obok autor zamieszcza dodatkowe propozycje i pomysły.

Jedz

Mała księga szybkich dań

Nigel Slater Wydawca: Wydawnictwo Filo MOBI + EPUB (w wersji papierowej 464 strony)

Niezastąpiony zbiór przepisów, z których możemy korzystać na co dzień. 600 pomysłów na codzienne posiłki. Mnóstwo wspaniałych, prostych przepisów w praktycznym e-wydaniu, do którego zawsze można sięgnąć i znaleźć dla siebie coś dobrego. Zwięzły tekst poprzedza krótka lista produktów, a na stronie obok autor zamieszcza dodatkowe propozycje i pomysły.

Ebook

Smakoterapia. Część 1Smakoterapia. Część 1

Iwona Zasuwa

Zbiór przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!

Zbiór przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!

Ebook

Domowa kuchnia polskaDomowa kuchnia polska

Małgorzata Caprari

500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujących wszystko to, co obecnie jest nam w stanie zaoferować handel. Odkryjmy na nowo uroki naszej rodzimej sztuki kulinarnej, która nawet w epoce globalizacji zachowała swoją odrębność, będącą odbiciem naszej wiecznie niezależnej, „rogatej” duszy.

500 przepisów współczesnej kuchni polskiej, wykorzystujących wszystko to, co obecnie jest nam w stanie zaoferować handel. Odkryjmy na nowo uroki naszej rodzimej sztuki kulinarnej, która nawet w epoce globalizacji zachowała swoją odrębność, będącą odbiciem naszej wiecznie niezależnej, „rogatej” duszy.

Ebook

Magia gotowaniaMagia gotowania

Michael Pollan

Bestsellerowa książka, która zainspirowała Netflix do stworzenia serialu „W kuchni”. Dzieli się na cztery części. Każda dotyczy jednej z wielkich transformacji, które nazywamy gotowaniem. Odpowiadają one czterem żywiołom: ogniowi, wodzie, powietrzu i ziemi. To doskonała opowieść na temat natury pracy, tradycji i rytuałów codziennego życia, na temat dzielenia się i dawania najbliższym tego, co najważniejsze.

Magia gotowania

Naturalna historia transformacji

Michael Pollan Wydawca: Illuminatio MOBI + EPUB (w wersji papierowej 488 stron)

Bestsellerowa książka, która zainspirowała Netflix do stworzenia serialu „W kuchni”. Dzieli się na cztery części. Każda dotyczy jednej z wielkich transformacji, które nazywamy gotowaniem. Odpowiadają one czterem żywiołom: ogniowi, wodzie, powietrzu i ziemi. To doskonała opowieść na temat natury pracy, tradycji i rytuałów codziennego życia, na temat dzielenia się i dawania najbliższym tego, co najważniejsze.

Ebook

Zupy mocZupy moc

Monika Mrozowska

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Ebook

Soki i koktajle w minutęSoki i koktajle w minutę

Agata Ziemnicka

Zbiór przepisów na pyszne soki i koktajle. Korzystając z rad Agaty Ziemnickiej, przygotujesz napój będący prawdziwą skarbnicą składników odżywczych, mikro- i makroelementów, witamin, minerałów, antyoksydantów i enzymów. Wzbogać swoje menu i poczuj, jak przybywa Ci sił i zdrowia, a Twoja cera staje się gładka i promienna.

Zbiór przepisów na pyszne soki i koktajle. Korzystając z rad Agaty Ziemnickiej, przygotujesz napój będący prawdziwą skarbnicą składników odżywczych, mikro- i makroelementów, witamin, minerałów, antyoksydantów i enzymów. Wzbogać swoje menu i poczuj, jak przybywa Ci sił i zdrowia, a Twoja cera staje się gładka i promienna.

Ebook

Piękno z pól i łąkPiękno z pól i łąk

Katarzyna Enerlich

Książka przesycona zapachem ziół, pasją ich zbierania i przetwarzania oraz praktyką uważności nad tygielkiem pełnym olejów i aromatów. Katarzyna Enerlich proponuje pełen niezwykłej mocy zbiór przepisów na naturalne kosmetyki. Zaprasza też do spotkania z osobami, które na drodze pełnej naturalnych ziół i składników odnalazły istotę życia.

Piękno z pól i łąk Katarzyna Enerlich Wydawca: Wydawnictwo MG MOBI + EPUB (w wersji papierowej 208 stron)

Książka przesycona zapachem ziół, pasją ich zbierania i przetwarzania oraz praktyką uważności nad tygielkiem pełnym olejów i aromatów. Katarzyna Enerlich proponuje pełen niezwykłej mocy zbiór przepisów na naturalne kosmetyki. Zaprasza też do spotkania z osobami, które na drodze pełnej naturalnych ziół i składników odnalazły istotę życia.

Ebook

Zioła na talerzuZioła na talerzu

Piętnaście barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół. Gotuj, ozdabiaj, ciesz się zapachem i smakiem tych wspaniałych roślin!

Piętnaście barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół. Gotuj, ozdabiaj, ciesz się zapachem i smakiem tych wspaniałych roślin!

Ebook

Wielka księga dań w słoikuWielka księga dań w słoiku

Tanya Linton

Proste przepisy na zdrowe i smaczne lunche, sałatki i desery, które zamkniesz w słoiku i zabierzesz do pracy, szkoły czy na wakacje! Ponad 150 propozycji przepysznych i wartościowych dań, z których niemal wszystkie nie wymagają nawet minuty gotowania!

Proste przepisy na zdrowe i smaczne lunche, sałatki i desery, które zamkniesz w słoiku i zabierzesz do pracy, szkoły czy na wakacje! Ponad 150 propozycji przepysznych i wartościowych dań, z których niemal wszystkie nie wymagają nawet minuty gotowania!

Ebook

CukrzycaCukrzyca

Dorota Drozd

Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona edukatorka i pielęgniarka diabetologiczna Dorota Drozd.

Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona edukatorka i pielęgniarka diabetologiczna Dorota Drozd.

Ebook

Wypieki dla diabetykówWypieki dla diabetyków

Agata Lewandowska

Ciasta, ciasteczka, pieczywo, pizza… Czy te pyszne wypieki mogą zagościć w diecie diabetyka nie tylko od święta? Dzięki tej książce przekonasz się, że tak! Doświadczona dietetyczka przygotowała 120 przepisów na smaczne i proste w przygotowaniu wypieki o jak najniższym indeksie glikemicznym i odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych.

Ciasta, ciasteczka, pieczywo, pizza… Czy te pyszne wypieki mogą zagościć w diecie diabetyka nie tylko od święta? Dzięki tej książce przekonasz się, że tak! Doświadczona dietetyczka przygotowała 120 przepisów na smaczne i proste w przygotowaniu wypieki o jak najniższym indeksie glikemicznym i odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych.

Ebook

Zdrowe przetworyZdrowe przetwory

Jolanta Naklicka-Kleser

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Ebook

Smakoterapia. Część 2Smakoterapia. Część 2

Iwona Zasuwa

Kolejna porcja przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!

Kolejna porcja przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczyna się na talerzu!