Typ publikacji

Wydawca

Cena

Format

Zasięg

Oferta Publio.pl w kategorii Kuchnia, przepisy obejmuje 155 ebooków. Nasze bestsellery, najchętniej kupowane ebooki to: C.k. kuchnia (Robert Makłowicz), Sól i Pieprz, Moje Gotowanie. Wydanie Specjalne, Moje Gotowanie, Sielska Kuchnia.
Najnowsze tytuły w kategorii Kuchnia, przepisy to: Nalewki z piwniczki farmaceuty (Marek Ellnain), Owsianki (Edyta Stępczyńska), Wegańska kuchnia polska (Edyta Stępczyńska), Sól i Pieprz, Czas na obiad (Viola Urban).
W tej kategorii najbardziej popularne ebooki w promocyjnych cenach to: C.k. kuchnia (Robert Makłowicz), Potrawy wegetariańskie, Kuchnia na plebanii (Łukasz Modelski), Dieta na wynos (Viola Urban), Zioła i przyprawy (Anna Smaza).
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).

Ebooki - Kuchnia, przepisy - (155)

Widok:
Na stronie:
Kategorie:
Ebook

C.k. kuchniaC.k. kuchnia

Robert Makłowicz

Oszałamiająca książka kucharska, a także barwna, pełna smaków i smaczków opowieść o czasach, gdy Europa Środkowa stanowiła jedność pod berłem Habsburgów. Amatorzy kulinariów znajdą na jej łamach 84 przepisy z tamtych czasów i z tamtych ziem, od Adriatyku po Karpaty.

Oszałamiająca książka kucharska, a także barwna, pełna smaków i smaczków opowieść o czasach, gdy Europa Środkowa stanowiła jedność pod berłem Habsburgów. Amatorzy kulinariów znajdą na jej łamach 84 przepisy z tamtych czasów i z tamtych ziem, od Adriatyku po Karpaty.

Eprasa

Sól i PieprzSól i Pieprz

zobacz pasujące (33)

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Eprasa

Moje Gotowanie. Wydanie SpecjalneMoje Gotowanie. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (29)

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Moje GotowanieMoje Gotowanie

zobacz pasujące (65)

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Sielska KuchniaSielska Kuchnia

zobacz pasujące (6)

Magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. Za jego sprawą rozwiniesz kulinarną wyobraźnię.

Magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. Za jego sprawą rozwiniesz kulinarną wyobraźnię.

Eprasa

Kuchnia. Kolekcja dla smakoszyKuchnia. Kolekcja dla smakoszy

zobacz pasujące (14)

Kolekcja dla smakoszy magazynu Kuchnia to cykl tematyczny z jednym tematem przewodnim.

Kolekcja dla smakoszy magazynu Kuchnia to cykl tematyczny z jednym tematem przewodnim.

Eprasa

Slowly VeggieSlowly Veggie

zobacz pasujące (4)

Magazyn dla tych wszystkich, dla których ważny jest zdrowy styl życia. Znakomity przewodnik po wegetariańskich oraz wegańskich inspiracjach i przepisach. Proponuje świeżą i zdrową alternatywę w codziennym gotowaniu.

Magazyn dla tych wszystkich, dla których ważny jest zdrowy styl życia. Znakomity przewodnik po wegetariańskich oraz wegańskich inspiracjach i przepisach. Proponuje świeżą i zdrową alternatywę w codziennym gotowaniu.

Ebook

Surówki i sałatkiSurówki i sałatki

Pełne witamin, dobre na przekąskę, bez nich nie odbędzie się żadna impreza – surówki i sałatki to proste w wykonaniu dania, które usatysfakcjonują każdego smakosza.

Pełne witamin, dobre na przekąskę, bez nich nie odbędzie się żadna impreza – surówki i sałatki to proste w wykonaniu dania, które usatysfakcjonują każdego smakosza.

Ebook

Potrawy wegetariańskiePotrawy wegetariańskie

Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być nudna! Ze sprawdzonymi przepisami wyczarujesz smaczne i bardzo zdrowe dania, które zachwycą nie tylko jaroszy!

Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być nudna! Ze sprawdzonymi przepisami wyczarujesz smaczne i bardzo zdrowe dania, które zachwycą nie tylko jaroszy!

Eprasa

Claudia: ApetytClaudia: Apetyt

zobacz pasujące (8)

Magazyn kulinarny stworzony z pasji i napisany ze smakiem. Skierowany do wszystkich smakoszy oraz tych, którzy uwielbiają jeść, gotować i są zainteresowani zdrowym stylem życia na wysokim poziomie.

Magazyn kulinarny stworzony z pasji i napisany ze smakiem. Skierowany do wszystkich smakoszy oraz tych, którzy uwielbiają jeść, gotować i są zainteresowani zdrowym stylem życia na wysokim poziomie.

Ebook

Love VeganLove Vegan

Violetta Domaradzka

Jak czuć się i wyglądać młodziej, stracić na wadze i mieć więcej energii? Jak pozbyć się zmęczenia, uniknąć chorób i ograniczyć użycie leków? Po co nam 30 minut aktywności fizycznej dziennie? Przekonaj się sam i wypróbuj dietę roślinną przez 21 dni. Zmień swoje życie razem z „Love Vegan”!

Love Vegan

Gotowy jadłospis na 21 dni

Violetta Domaradzka Wydawca: Agora PDF (w wersji papierowej 272 strony)

Jak czuć się i wyglądać młodziej, stracić na wadze i mieć więcej energii? Jak pozbyć się zmęczenia, uniknąć chorób i ograniczyć użycie leków? Po co nam 30 minut aktywności fizycznej dziennie? Przekonaj się sam i wypróbuj dietę roślinną przez 21 dni. Zmień swoje życie razem z „Love Vegan”!

Ebook

Kuchnia królówKuchnia królów

Agnieszka Bukowczan-Rzeszut

„Jeśli fascynuje cię kuchnia dawnych wieków, ciekawi to, co jadali wielcy ludzie i w jaki sposób kultura jedzenia kształtowała obyczaje danej epoki – zapraszam cię w podróż po historii widzianej od kuchni. Obiecuję, że będzie to podróż barwna, intrygująca – i ze smakiem!” – Autorka

Kuchnia królów Agnieszka Bukowczan-Rzeszut Wydawca: Astra MOBI + EPUB (w wersji papierowej 496 stron)

„Jeśli fascynuje cię kuchnia dawnych wieków, ciekawi to, co jadali wielcy ludzie i w jaki sposób kultura jedzenia kształtowała obyczaje danej epoki – zapraszam cię w podróż po historii widzianej od kuchni. Obiecuję, że będzie to podróż barwna, intrygująca – i ze smakiem!” – Autorka

Eprasa

KuchniaKuchnia

zobacz pasujące (77)

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Kuchnia Wydawca: Agora zobacz inne numery MOBI + EPUB + PDF

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Ebook

O, kuchnia!O, kuchnia!

Anthony Bourdain

Autor tej książki do perfekcji opanował nie tylko sztukę kulinarną, lecz także pisanie. Tak ironiczne, ciekawe i potoczyste teksty na temat kuchni zdarzają się niezwykle rzadko!

Autor tej książki do perfekcji opanował nie tylko sztukę kulinarną, lecz także pisanie. Tak ironiczne, ciekawe i potoczyste teksty na temat kuchni zdarzają się niezwykle rzadko!

Ebook

Kulinarne podróże po ChorwacjiKulinarne podróże po Chorwacji

Bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Zbiór autorskich przepisów szefów kuchni Podravka, inspirowanych tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji.

Bogate w różnorodne smaki zaproszenie do przepięknej Chorwacji. Zbiór autorskich przepisów szefów kuchni Podravka, inspirowanych tradycyjną kuchnią w klimacie śródziemnomorskim oraz odrobiną fantazji.

Ebook

Fanklub bułeczek z rozmarynemFanklub bułeczek z rozmarynem

Aleksandra Seghi

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Ebook

W mojej tajskiej kuchniW mojej tajskiej kuchni

Daria Ładoga

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Książka, w której znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni.

Ebook

Kulinarne przepisy na latoKulinarne przepisy na lato

Beata Pawlikowska

34 przepisy na letnie potrawy, idealne na gorące dni. Dania zaproponowane przez znaną podróżniczkę sprawią, że w naszej kuchni zagości szczęście.

34 przepisy na letnie potrawy, idealne na gorące dni. Dania zaproponowane przez znaną podróżniczkę sprawią, że w naszej kuchni zagości szczęście.

Ebook

Krok po kroku z Robertem Sową Krok po kroku z Robertem Sową

Robert Sowa

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.