Typ publikacji

Wydawca

Cena

Format

Zasięg

Oferta Publio.pl w kategorii Kuchnia, przepisy obejmuje 156 ebooków. Nasze bestsellery, najchętniej kupowane ebooki to: Kuchnia, C.k. kuchnia (Robert Makłowicz), Moje Gotowanie, Potrawy wegetariańskie, Moje Gotowanie. Wydanie Specjalne.
Najnowsze tytuły w kategorii Kuchnia, przepisy to: Good Food, Polana smaków (Andrzej Polan), Kuchnia, Moje Gotowanie, Sól i Pieprz.
W tej kategorii najbardziej popularne ebooki w promocyjnych cenach to: C.k. kuchnia (Robert Makłowicz).
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).

Ebooki - Kuchnia, przepisy - (156)

Widok:
Na stronie:
Kategorie:
Eprasa

KuchniaKuchnia

zobacz pasujące (76)

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Kuchnia Wydawca: Agora SA zobacz inne numery MOBI + EPUB + PDF

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Ebook

C.k. kuchniaC.k. kuchnia

Robert Makłowicz

Oszałamiająca książka kucharska, a także barwna, pełna smaków i smaczków opowieść o czasach, gdy Europa Środkowa stanowiła jedność pod berłem Habsburgów. Amatorzy kulinariów znajdą na jej łamach 84 przepisy z tamtych czasów i z tamtych ziem, od Adriatyku po Karpaty.

Oszałamiająca książka kucharska, a także barwna, pełna smaków i smaczków opowieść o czasach, gdy Europa Środkowa stanowiła jedność pod berłem Habsburgów. Amatorzy kulinariów znajdą na jej łamach 84 przepisy z tamtych czasów i z tamtych ziem, od Adriatyku po Karpaty.

Eprasa

Moje GotowanieMoje Gotowanie

zobacz pasujące (56)

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Ebook

Potrawy wegetariańskiePotrawy wegetariańskie

Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być nudna! Ze sprawdzonymi przepisami wyczarujesz smaczne i bardzo zdrowe dania, które zachwycą nie tylko jaroszy!

Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być nudna! Ze sprawdzonymi przepisami wyczarujesz smaczne i bardzo zdrowe dania, które zachwycą nie tylko jaroszy!

Eprasa

Moje Gotowanie. Wydanie SpecjalneMoje Gotowanie. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (29)

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Sól i PieprzSól i Pieprz

zobacz pasujące (28)

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Magazyn skierowany do osób ceniących elegancką kuchnię. Tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, głodnych źródłem inspiracji oraz debiutantów, pragnących nauczyć się gotowania krok po kroku.

Ebook

Kuchnia polska dla diabetykówKuchnia polska dla diabetyków

Dorota Drozd

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Menu diabetyków nie musi być nudne! Dorota Drozd, dietetyk od lat pracujący ze „słodkimi ludźmi”, pokazuje, co zrobić, by ich jadłospis miał wymiar terapeutyczny, ale był urozmaicony i apetyczny.

Eprasa

Czas na Wnętrze. Wydanie SpecjalneCzas na Wnętrze. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (1)

Magazyn dla smakoszy, koneserów i pasjonatów. Przedstawia oryginalne rodzaje kawy, opisuje sposoby parzenia, podaje ciekawostki historyczne, wprowadza w klimat kultowych kawiarni.

Magazyn dla smakoszy, koneserów i pasjonatów. Przedstawia oryginalne rodzaje kawy, opisuje sposoby parzenia, podaje ciekawostki historyczne, wprowadza w klimat kultowych kawiarni.

Eprasa

Good FoodGood Food

zobacz pasujące (47)

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.

Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.

Ebook

Kuchnia domowa dla diabetykówKuchnia domowa dla diabetyków

Stella Bowling

Ponad 200 przepisów na szybkie i łatwe do przyrządzenia posiłki dla wszystkich cierpiących na cukrzycę oraz chcących schudnąć dzięki zdrowemu i zbilansowanemu odżywianiu.

Ponad 200 przepisów na szybkie i łatwe do przyrządzenia posiłki dla wszystkich cierpiących na cukrzycę oraz chcących schudnąć dzięki zdrowemu i zbilansowanemu odżywianiu.

Ebook

Ciasta i desery dla diabetykówCiasta i desery dla diabetyków

Agata Lewandowska

Niezastąpiona książką kucharska dla diabetyków. Ponad 100 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki, wyliczona kaloryczność każdej potrawy, porady kulinarne, tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.

Niezastąpiona książką kucharska dla diabetyków. Ponad 100 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki, wyliczona kaloryczność każdej potrawy, porady kulinarne, tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.

Ebook

Magia gotowaniaMagia gotowania

Michael Pollan

Bestsellerowa książka, która zainspirowała Netflix do stworzenia serialu „W kuchni”. Dzieli się na cztery części. Każda dotyczy jednej z wielkich transformacji, które nazywamy gotowaniem. Odpowiadają one czterem żywiołom: ogniowi, wodzie, powietrzu i ziemi. To doskonała opowieść na temat natury pracy, tradycji i rytuałów codziennego życia, na temat dzielenia się i dawania najbliższym tego, co najważniejsze.

Magia gotowania

Naturalna historia transformacji

Michael Pollan Wydawca: Illuminatio MOBI + EPUB (w wersji papierowej 488 stron)

Bestsellerowa książka, która zainspirowała Netflix do stworzenia serialu „W kuchni”. Dzieli się na cztery części. Każda dotyczy jednej z wielkich transformacji, które nazywamy gotowaniem. Odpowiadają one czterem żywiołom: ogniowi, wodzie, powietrzu i ziemi. To doskonała opowieść na temat natury pracy, tradycji i rytuałów codziennego życia, na temat dzielenia się i dawania najbliższym tego, co najważniejsze.

Ebook

Zupy mocZupy moc

Monika Mrozowska

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Siedemdziesiąt sprawdzonych przepisów na pyszne zupy, dzięki którym poczujesz prawdziwą moc ich działania. Od teraz Twoje zupy nie będą tylko smacznym i sycącym posiłkiem – dzięki nim rozgrzejesz się w okresie jesienno-zimowym, wrócisz szybciej do zdrowia w czasie rekonwalescencji, oczyścisz i schłodzisz organizm latem.

Ebook

Wypieki dla diabetykówWypieki dla diabetyków

Agata Lewandowska

Ciasta, ciasteczka, pieczywo, pizza… Czy te pyszne wypieki mogą zagościć w diecie diabetyka nie tylko od święta? Dzięki tej książce przekonasz się, że tak! Doświadczona dietetyczka przygotowała 120 przepisów na smaczne i proste w przygotowaniu wypieki o jak najniższym indeksie glikemicznym i odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych.

Ciasta, ciasteczka, pieczywo, pizza… Czy te pyszne wypieki mogą zagościć w diecie diabetyka nie tylko od święta? Dzięki tej książce przekonasz się, że tak! Doświadczona dietetyczka przygotowała 120 przepisów na smaczne i proste w przygotowaniu wypieki o jak najniższym indeksie glikemicznym i odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych.

Ebook

Zdrowe przetworyZdrowe przetwory

Jolanta Naklicka-Kleser

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Niemal 80 przepisów na wyjątkowe przetwory. Pasteryzacja, kiszenie, marynowanie, fermentacja oto techniki, które pozwolą nam zamknąć w słoikach i butelkach nasze ulubione smaki. Dzięki poradnikowi Jolanty Naklickiej-Kleser będziemy się nimi delektować przez całe 12 miesięcy.

Ebook

Kuchnia japońskaKuchnia japońska

Adam Wieczorek

Wiele osób słyszało zapewne o cudach kuchni japońskiej, takich jak sake, sashimi i sukiyaki. Wraz z poradnikiem Adama Wieczorka przygotujemy te wykwintne potrawy we własnym domu!

Wiele osób słyszało zapewne o cudach kuchni japońskiej, takich jak sake, sashimi i sukiyaki. Wraz z poradnikiem Adama Wieczorka przygotujemy te wykwintne potrawy we własnym domu!

Ebook

Zdrowie ze spiżarniZdrowie ze spiżarni

Zbigniew T. Nowak

Smacznie i zdrowo, czyli moda na domowe przetwory! Pierwsza na polskim rynku publikacja poświęcona leczniczym właściwościom przetworów z warzyw, owoców i ziół.

Smacznie i zdrowo, czyli moda na domowe przetwory! Pierwsza na polskim rynku publikacja poświęcona leczniczym właściwościom przetworów z warzyw, owoców i ziół.

Ebook

Gotowanie na parzeGotowanie na parze

Monika von Basse

Produkty gotowane na parze zachowują witaminy i składniki mineralne, nie wymagają używania tłuszczu i zachowują naturalny smak oraz aromat – warto przekonać się do zdrowego odżywiania!

Produkty gotowane na parze zachowują witaminy i składniki mineralne, nie wymagają używania tłuszczu i zachowują naturalny smak oraz aromat – warto przekonać się do zdrowego odżywiania!