Typ publikacji

Kategorie

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

  • książka kucharska

Format

Słowa kluczowe

  • mobi

Wyniki wyszukiwania: (7)

Widok:
Na stronie:
Słowa kluczowe:
Kategorie:
Rodzaj publikacji:
Ebook

365 obiadów365 obiadów

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.

Ebook

Kuchnia dla zajętych kobiet i mę...Kuchnia dla zajętych kobiet i mężczyzn

Daria Ładocha

Siedemdziesiąt przepisów dla zapracowanych, zabieganych, niemających na nic czasu, a mimo to chcących jeść zdrowo i smacznie. Wystarczy tylko piętnaście minut, by przygotować prawdziwą ucztę.

Siedemdziesiąt przepisów dla zapracowanych, zabieganych, niemających na nic czasu, a mimo to chcących jeść zdrowo i smacznie. Wystarczy tylko piętnaście minut, by przygotować prawdziwą ucztę.

Ebook

Słodki zielnik Lary. Lara's Swee...Słodki zielnik Lary. Lara's Sweet Herbarium

Lara Gessler

Książkowy debiut córki słynnej restauratorki Magdy Gessler. Znakomite przełożenie polskiej, pełnej aromatycznych ziół kulinarnej tradycji na język współczesnej kuchni w ponad 50 przepisach.

Książkowy debiut córki słynnej restauratorki Magdy Gessler. Znakomite przełożenie polskiej, pełnej aromatycznych ziół kulinarnej tradycji na język współczesnej kuchni w ponad 50 przepisach.

Ebook

Bez pszenicy na każdą okazjęBez pszenicy na każdą okazję

Wanda Gąsiorowska

Ponad 300 bezglutenowych przepisów. Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy” oraz „Świąt bez pszenicy”. Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii polskich autorek, z przepisami na sylwestra i karnawał, tłusty czwartek i walentynki, spotkania w plenerze i rodzinne uroczystości. Na romantyczne kolacje i dziecięce przyjęcia. Na chłodne zimowe wieczory i letnie upały. Do wykorzystania przez cały rok i na każdą okazję!

Ponad 300 bezglutenowych przepisów. Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy” oraz „Świąt bez pszenicy”. Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii polskich autorek, z przepisami na sylwestra i karnawał, tłusty czwartek i walentynki, spotkania w plenerze i rodzinne uroczystości. Na romantyczne kolacje i dziecięce przyjęcia. Na chłodne zimowe wieczory i letnie upały. Do wykorzystania przez cały rok i na każdą okazję!

Ebook

Na zdrowieNa zdrowie

Eliza Mórawska

Zaproszenie do świątyni smaków. Eliza Mórawska, jedna z najbardziej wpływowych postaci polskiej sceny kulinarnej, prezentuje przepisy własnego autorstwa na przepyszne i super zdrowe potrawy. Dodatkowym walorem publikacji jest piękna oprawa edytorska.

Na zdrowie Eliza Mórawska Wydawca: Wydawnictwo Zwierciadło MOBI + EPUB (w wersji papierowej 240 stron)

Zaproszenie do świątyni smaków. Eliza Mórawska, jedna z najbardziej wpływowych postaci polskiej sceny kulinarnej, prezentuje przepisy własnego autorstwa na przepyszne i super zdrowe potrawy. Dodatkowym walorem publikacji jest piękna oprawa edytorska.

Ebook

Magda i dzieciakiMagda i dzieciaki

Magda Gessler

Siedemdziesiąt przepisów, anegdoty i urocze zdjęcia – książka, która przyniesie frajdę całej rodzinie. Magda Gessler podpowiada, co mama, tata i ich pociecha mogą ugotować wspólnie, by wyszło pyszne danie i równie dobra rodzinna przygoda.

Siedemdziesiąt przepisów, anegdoty i urocze zdjęcia – książka, która przyniesie frajdę całej rodzinie. Magda Gessler podpowiada, co mama, tata i ich pociecha mogą ugotować wspólnie, by wyszło pyszne danie i równie dobra rodzinna przygoda.

Ebook

365 obiadów365 obiadów

Lucyna Ćwierczakiewiczowa

Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją.

Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją.