Typ publikacji

Polecamy

Kategorie

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

Format

Słowa kluczowe

  • przystawki

Wyniki wyszukiwania: (14)

Widok:
Na stronie:
Słowa kluczowe:
Eprasa

KuchniaKuchnia

zobacz pasujące (77)

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Kuchnia Wydawca: Agora SA zobacz inne numery MOBI + EPUB + PDF

Lifestyle’owy magazyn dla tych, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu.

Eprasa

Moje GotowanieMoje Gotowanie

zobacz pasujące (58)

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Moje Gotowanie. Wydanie SpecjalneMoje Gotowanie. Wydanie Specjalne

zobacz pasujące (29)

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.

Eprasa

Przyślij Przepis!Przyślij Przepis!

zobacz pasujące (58)

Miesięcznik składający się z przepisów nadsyłanych przez czytelników. Skierowany do osób, które często gotują i szukają ciekawych pomysłów na dania przygotowywane z łatwo dostępnych składników.

Miesięcznik składający się z przepisów nadsyłanych przez czytelników. Skierowany do osób, które często gotują i szukają ciekawych pomysłów na dania przygotowywane z łatwo dostępnych składników.

Ebook

Krok po kroku z Robertem Sową Krok po kroku z Robertem Sową

Robert Sowa

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.

Znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. Ponad 120 autorskich przepisów pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.

Ebook

Przepisy TatianyPrzepisy Tatiany

Paullina Simons

Wymarzona książka dla wielbicieli trylogii Paulliny Simons – „Jeździec Miedziany”, „Tatiana i Aleksander”, „Ogród Letni”. Za jej sprawą będziemy mogli jeszcze raz zanurzyć się w atmosferze domu Tatiany i Aleksandra i posmakować tradycyjnych specjałów kuchni rosyjskiej, najpopularniejszych dań amerykańskich i egzotycznych potraw pochodzących z dwóch kontynentów czasów wojny i pokoju, głodu i obfitości.

Przepisy Tatiany Paullina Simons Wydawca: Świat Książki MOBI + EPUB (w wersji papierowej 208 stron)

Wymarzona książka dla wielbicieli trylogii Paulliny Simons – „Jeździec Miedziany”, „Tatiana i Aleksander”, „Ogród Letni”. Za jej sprawą będziemy mogli jeszcze raz zanurzyć się w atmosferze domu Tatiany i Aleksandra i posmakować tradycyjnych specjałów kuchni rosyjskiej, najpopularniejszych dań amerykańskich i egzotycznych potraw pochodzących z dwóch kontynentów czasów wojny i pokoju, głodu i obfitości.

Eprasa

Lubię GotowaćLubię Gotować

zobacz pasujące (1)

Miesięcznik kulinarny z prostymi przepisami bazującymi na sezonowych produktach.

Miesięcznik kulinarny z prostymi przepisami bazującymi na sezonowych produktach.

Ebook

Przekąski i przystawkiPrzekąski i przystawki

Muffinki z pastą tahini, muszle z pesto i ricottą, ziemniaki po amerykańsku... 60 przepisów na najlepsze przekąski i przystawki – zarówno na spotkanie z przyjaciółmi, jak i wytworną kolację.

Muffinki z pastą tahini, muszle z pesto i ricottą, ziemniaki po amerykańsku... 60 przepisów na najlepsze przekąski i przystawki – zarówno na spotkanie z przyjaciółmi, jak i wytworną kolację.

Ebook

Kiszonki i fermentacjeKiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika! Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek.

Ebook

Bez pszenicy na każdą okazjęBez pszenicy na każdą okazję

Wanda Gąsiorowska

Ponad 300 bezglutenowych przepisów. Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy” oraz „Świąt bez pszenicy”. Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii polskich autorek, z przepisami na sylwestra i karnawał, tłusty czwartek i walentynki, spotkania w plenerze i rodzinne uroczystości. Na romantyczne kolacje i dziecięce przyjęcia. Na chłodne zimowe wieczory i letnie upały. Do wykorzystania przez cały rok i na każdą okazję!

Ponad 300 bezglutenowych przepisów. Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy” oraz „Świąt bez pszenicy”. Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii polskich autorek, z przepisami na sylwestra i karnawał, tłusty czwartek i walentynki, spotkania w plenerze i rodzinne uroczystości. Na romantyczne kolacje i dziecięce przyjęcia. Na chłodne zimowe wieczory i letnie upały. Do wykorzystania przez cały rok i na każdą okazję!

Eprasa

OliveOlive

zobacz pasujące (3)

Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.

Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.

Eprasa

Kuchnia. Kolekcja dla smakoszyKuchnia. Kolekcja dla smakoszy

zobacz pasujące (13)

Kolekcja dla smakoszy magazynu Kuchnia to cykl tematyczny z jednym tematem przewodnim.

Kolekcja dla smakoszy magazynu Kuchnia to cykl tematyczny z jednym tematem przewodnim.

Eprasa

Sielska KuchniaSielska Kuchnia

zobacz pasujące (6)

Magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. Za jego sprawą rozwiniesz kulinarną wyobraźnię.

Magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. Za jego sprawą rozwiniesz kulinarną wyobraźnię.