Typ publikacji

Wydawca

Cena

Rodzaje publikacji

  • książka popularnonaukowa

Format

Wyniki wyszukiwania: (2)

Widok:
Na stronie:
Wydawcy:
Rodzaj publikacji:
Ebook

GastrofizykaGastrofizyka

Charles Spence

Jaki wpływ na serwowane jedzenie mają kolor, wielkość i kształt talerza? Dlaczego jemy o 35% więcej w towarzystwie jednej osoby i o 75% więcej w towarzystwie trzech osób? Profesor Charles Spence, prekursor dziedziny łączącej psychologię, neuronaukę i projektowanie, pokazuje, jak doświadczyć nowych, oszałamiających doznań kulinarnych.

Gastrofizyka

Nowa wiedza o jedzeniu

Charles Spence Wydawca: Świat Książki MOBI + EPUB (w wersji papierowej 456 stron)

Jaki wpływ na serwowane jedzenie mają kolor, wielkość i kształt talerza? Dlaczego jemy o 35% więcej w towarzystwie jednej osoby i o 75% więcej w towarzystwie trzech osób? Profesor Charles Spence, prekursor dziedziny łączącej psychologię, neuronaukę i projektowanie, pokazuje, jak doświadczyć nowych, oszałamiających doznań kulinarnych.

Ebook

Niezwykłe życie skóryNiezwykłe życie skóry

Monty Lyman

Pierwsza popularnonaukowa książka, która porusza temat naszego najbardziej niedocenionego narządu w ujęciu medycznym, psychologicznym i socjologicznym. „Ekscytujące wprowadzenie do mało znanego mikroskopijnego wszechświata i poznanie nowego, utalentowanego popularyzatora wiedzy” – „Sunday Times”

Niezwykłe życie skóry Monty Lyman Wydawca: Świat Książki MOBI + EPUB (w wersji papierowej 320 stron)

Pierwsza popularnonaukowa książka, która porusza temat naszego najbardziej niedocenionego narządu w ujęciu medycznym, psychologicznym i socjologicznym. „Ekscytujące wprowadzenie do mało znanego mikroskopijnego wszechświata i poznanie nowego, utalentowanego popularyzatora wiedzy” – „Sunday Times”