Jesteś fanem rozpływających się w ustach deserów? Nie chcesz odmawiać sobie tej małej przyjemności, jaką daje delektowanie się ciastami, a jednak od czasu do czasu spoglądasz w lustro, by sprawdzić, c...
Przekonaj się, że bez cukru też może być słodko! Chcesz jeść zdrowo? Nie musisz rezygnować z deserów. Z książki Izabeli Adamek dowiesz się, jak je przygotować bez cukru. Oto 120 unikatowych przepisów ...
Ebook „Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską” to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania ...
Chcesz schudnąć, ale na samą myśl o diecie oblewa cię zimny pot? Nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy i deserów? Uważasz, że wszystko, co słodkie i pyszne, jest szkodliwe i tuczące? Oto przepisy na...
Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co...