Odkryjcie smaki i aromaty świata ze zwycięzcą i uczestnikami ósmej edycji programu MASTERCHEF JUNIOR POLSKA. Przed nami niezapomniana podróż kulinarna. Egipt, Filipiny, Francja, Grecja, Izrael, Hiszpa...
Jak upiec domowe lawasze, samodzielnie zrobić hummus, przyrządzić pasztet z daktyli i co jest najważniejsze przy robieniu sałatki tabbouleh? Emirackie przepisy, czerpiące zarówno z rodzimej kuchni, ja...
EbookNieoficjalna książka kucharska Harry'ego Pottera. Od kociołkowych piegusków do ambrozji: 200 magicznych przepisów dla czarodziejów i mugoliDinah Bucholz
Praktyczny przewodnik po najbardziej fascynujących miejscach, które odwiedził znany i kontrowersyjny prezenter telewizyjny – Anthony Bourdain. Ebook „Dookoła świata. Niepokorny przewodnik kulinarny” u...
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania swoich wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.
Maori Murota odczarowuje kuchnię japońską, czyniąc ją dostępną i zrozumiałą dla każdego, kto chce poznać rodzimą kulturę kulinarną autorki, jeść zdrowo i smacznie.
Czym jest współczesna kuchnia polska? Czy to schabowy z ziemniakami, pierogi ruskie i kapusta? Nie! To wyjątkowe, choć często proste dania powstające w zgodzie z ideą slow food.
Zbiór świetnych przepisów kulinarnych i zarazem fantastyczna historia opowiedziana poprzez smaki i zapachy. Z ebooka „Kuchnia na pełnej petardzie” dowiemy się, o jakich potrawach Patryk Galewski – boh...