Oferta Publio.pl w kategorii Kuchnia, przepisy obejmuje 131 ebooków. Nasze bestsellery, najchętniej kupowane ebooki to:
Nowe rozkoszne (
Michał Korkosz),
Jerozolima. Książka kucharska (
Sami Tamimi),
Kuchnia polska dla diabetyków (
Dorota Drozd),
Kiszonki i fermentacje (
Aleksander Baron),
Meshi (
Katherine Tamiko Arguile).
Najnowsze tytuły w kategorii Kuchnia, przepisy to:
Obżartuchy i opilce (
Jacek Komuda),
Pasta Queen (
Nadia Caterina Munno),
I gotowe! (
Max La Manna),
Fun dining. Prosto i genialnie (
Przemysław Klima),
Fit desery (
Ewa Sypnik-Pogorzelska).
W tej kategorii najbardziej popularne ebooki w promocyjnych cenach to:
Nowe rozkoszne (
Michał Korkosz),
Obżartuchy i opilce (
Jacek Komuda).
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).