Marcin Molik nauczy nas, jak w prosty sposób wyczarować smaczne dania z tego, co natura ma akurat do zaoferowania. Jego poradnik kulinarny „Jak smakuje rok” to książka, dzięki której będziemy mogli ro...
Autorka kulinarnych bestsellerów – Pat Crocker – podpowiada, jak wyprodukować domowym sposobem aż 25 różnych rodzajów jogurtów i do czego można je potem wykorzystać w kuchni. Oprócz takich klasyków, j...
Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie – jak na to wszystko znaleźć czas? Na wszystkie te...
Kolejna porcja przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdro...
Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona ...
Zbiór przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczy...
Książka kucharska, która może stać się niezastąpioną pomocą dla osób zaczynających swoją przygodę z dietą bezglutenową oraz dla ich bliskich. Zawiera sprawdzone przez Autorkę i jej córkę proste przepi...
Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy” z przepisami na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Dzięki tej książce na twoim bezglutenowym stole nie zabraknie żadnej świątecznej potrawy!