Oferta Publio.pl w kategorii Naukowe i akademickie - Technologia żywności i żywienia obejmuje 11 ebooków.
Najnowsze tytuły w kategorii Naukowe i akademickie - Technologia żywności i żywienia to: Odroczony rozrost, Technologia przetwórstwa mięsa (Adam Olszewski), Mięso i przetwory drobiowe (Jacek Kijowski), Badanie towarów spożywczych (Wiktor Kubiński), Chemia żywności. Tom 2 (Hanna Staroszczyk).
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).
Wyczyść filtry
Typ publikacji
Ebook
Kategorie
Naukowe i akademickie
Technologia żywności i żywienia
Oferta Publio.pl w kategorii Naukowe i akademickie - Technologia żywności i żywienia obejmuje 11 ebooków.
Najnowsze tytuły w kategorii Naukowe i akademickie - Technologia żywności i żywienia to: Odroczony rozrost, Technologia przetwórstwa mięsa (Adam Olszewski), Mięso i przetwory drobiowe (Jacek Kijowski), Badanie towarów spożywczych (Wiktor Kubiński), Chemia żywności. Tom 2 (Hanna Staroszczyk).
Dla części ebooków przygotowaliśmy darmowy fragment lub plik do pobrania w wygodnym formacie (epub, mobi, pdf).