Trwa lato. W każdy ciepły dzień można zjeść posiłek na balkonie, w ogródku, gdziekolwiek na zewnątrz. Weekendy niech będą czasem ogrodowych przyjęć. Szykujcie dobry grill! My mamy dla was porady, dotyczące grillowania oraz nowe przepisy. W tym numerze znajdziecie też propozycje prostych, ale olśniewających smakiem potraw, które można zrobić podczas biwaku, na kempingu, przy ognisku.
Zapraszamy do dzielenia się jedzeniem, do wspólnego ucztowania - to najlepsze, co może być pod słońcem! Numer wakacyjny aż pęka w szwach od oryginalnych, urozmaiconych przepisów: pieczone mięsa, warzywa, ryby, owoce morza... Znajdziecie w nim także mnóstwo przepisów na sałatki i przekąski, które świetnie sprawdzą się, czy to jako dodatki do grillowanych dań, czy jako pyszne małe co nie co w sam raz na przyjęcie czy piknik.
Jako, że tylko latem desery są tak lekkie i zdrowe, dzięki dostępności owoców, poświęciliśmy im szczególną uwagę. Pod koniec pisma znajdziecie genialny dodatek specjalny - 16 stron przepisów na słodkości. Nie brak ich też na innych stronach. Ucztujmy w blasku słońca każdego dnia! Delektujmy się latem, najlepszym jedzeniem, towarzystwem bliskich osób!