Kolejna książka w dorobku autorki bestsellerowego „Leksykonu smaków”. Odkrywa zasady leżące u podstaw wszystkich przepisów. Dzięki tej publikacji poczujesz się swobodniej w kuchni, nauczysz się, jak „...
Poradnik kulinarny autorstwa Lucyny Ćwierczakiewiczowej, królowej kucharek polskich. Prawdziwa gratka dla wszystkich, dla których gotowanie stało się pasją.
Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.
100 pomysłów na proste dania na bazie łatwo dostępnych produktów. Dominika Wójciak, zwyciężczyni 3. edycji programu MasterChef, proponuje potrawy bezmięsne, wersje bez glutenu i wegańskie. Wszystkie b...
Nie ma dobrej biesiady bez miłej pogawędki ani miłej pogawędki bez dobrego poczęstunku. Autorka, pomna tej staropolskiej zasady, snuje barwne opowieści o jedzeniu, okraszając je wybornymi przepisami.
Jedna z najpopularniejszych książek kucharskich teraz w wersji elektronicznej! Idealna zarówno dla wprawionych kucharzy, jak i tych, którzy w kuchni stawiają swoje pierwsze kroki.
Pachnące, kuszące zapachami konfitury, orzeźwiające kompoty i syropy – to tylko nieliczne przysmaki, które można przygotować z książką Lucyny Ćwierczakiewiczowej.
Produkty gotowane na parze zachowują witaminy i składniki mineralne, nie wymagają używania tłuszczu i zachowują naturalny smak oraz aromat – warto przekonać się do zdrowego odżywiania!