Zobacz inne numery(90)Miesięcznik składający się z przepisów nadsyłanych przez czytelników. Skierowany do osób, które często gotują i szukają ciekawych pomysłów na dania przygotowywane z łatwo dostępnych składników.Prenumeruj
Zobacz inne numery(89)Tradycja w nowoczesnym wydaniu. Miesięcznik, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy.Prenumeruj
Nie od dziś wiadomo, że nadmiar mięsa w diecie nam szkodzi. Jak zmienić nawyki żywieniowe i gdzie szukać inspiracji? W książce Sylwii Majcher – autorki bestsellerowego poradnika „Gotuję, nie marnuję” ...
Zobacz inne numery(29)Wydanie specjalne miesięcznika, który od dziesięcioleci podbija serca Czytelników apetycznymi zdjęciami i sprawdzonymi przepisami. Skarbnica kulinarnej wiedzy. Prenumeruj
Zobacz inne numery(3)Wydawany w wielu krajach magazyn, który budzi kulinarne pasje. Bogactwo różnorodnych przepisów na dania łatwe w przygotowaniu, wyszukane potrawy – dla różnych upodobań smakowych.
Uniwersalny poradnik dla kobiet – zbudowany na bazie kalendarium na rok 2015 – pozwoli zaplanować prace domowe, których nasilenie związane jest z daną porą roku.
Słony, słodki, gorzki, kwaśny i… umami. Piąty smak jest niczym szósty zmysł. Wykracza ponad doznania zarezerwowane dla podniebienia. Trudno go nazwać, dla wielu osób jest nieosiągalny…
Tradycyjne przepisy w nowej formie! Mnóstwo pomysłów na smakowite przetwory – soki, kompoty, marynaty, kiszonki – według starych receptur najsłynniejszej polskiej gospodyni domowej.
Sprawdzone przepisy Zofii Nasierowskiej doprawione pysznymi felietonami kulinarnymi Janusza Majewskiego! Książka napisana z myślą o wszystkich, dla których kuchnia jest życiową inspiracją.