Zobacz inne numery(76)Jedyny polski luksusowy magazyn dla kobiet ukazujący się nieprzerwanie od 1957 roku. Wielokrotny laureat konkursu „GrandFront” na najlepszą okładkę prasową. Jego cechami rozpoznawczymi są unikalna for...Prenumeruj
Praktyczny przewodnik po najbardziej fascynujących miejscach, które odwiedził znany i kontrowersyjny prezenter telewizyjny – Anthony Bourdain. Ebook „Dookoła świata. Niepokorny przewodnik kulinarny” u...
Czy przechodząc kiedyś obok piekarni, pomyśleliście: „Ach, żeby tak samemu umieć robić te wszystkie bułki i chleby?”. Ebook „Domowa piekarnia” ze 120 przepisami na domowy wypiek pieczywa udowodni wam,...
Jak wyglądała prawdziwa kuchnia staropolska? Czy na obiadach czwartkowych u króla Stasia można się było najeść? I jak – znana z drakońskich diet – Sisi uwiodła Franciszka Józefa swoim apetytem?
Poznaj...
Jeśli szukasz sposobu na szybki, zdrowy i skuteczny spadek wagi, poradnik J.J. Smith jest dla ciebie. W ebooku „7-dniowa oczyszczająca dieta octowa” znajdziesz trzy różne plany posiłków do wyboru, lis...
Sto przepisów dla niej, dla niego, dla całej rodziny! Przepisy na koktajle śniadaniowe, przekąski (idealne na drugie śniadanie lub podwieczorek), health&beauty. Skarbnica inspiracji dla tych, wszystki...
W kolejnej po „Od śniadania do kolacji” książce z serii „Przepisy Joli” przebojowa blogerka i kultowa bohaterka mediów społecznościowych Jola Caputa gotuje z rodziną – córką Sylwią i synem Grzegorzem.
Litry oliwy, kilogramy pomidorów, masło, kluski i brzoskwinie skąpane w winie… „Flavia gotuje, czerpiąc wzory tak z dawnej kuchni polskiej, jak i z bogatych tradycji florenckich i toskańskich. Ta ksią...
Książka kucharska z duszą i sercem. Prezentuje ponad 70 przepisów na różnego rodzaju chleby i bułki na zakwasie, pieczywo drożdżowe, słodkie przysmaki i potrawy, które można z chlebem podawać. To takż...
Poznajmy kolejne sekrety kuchni rodziny Winnych. Przez sto lat ta wspaniała rodzina tworzyła swoją smakową tradycję. Jej niebagatelną częścią są przetwory i nalewki. W kolejnej książce z przysmakami W...
Zobacz inne numery(49)Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.
Chcesz wiedzieć, co zjeść na śniadanie mistrza przed startem w zawodach biegowych? Potrzebujesz bomb antyzapalnych, pobudzających metabolizm i działających przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo? A może...
W kulinarnym notatniku Winnych znajdziemy przepisy na staropolskie potrawy jadane na Mazowszu w pierwszych dekadach XX wieku i na kultowe potrawy z „chudych” lat PRL-u. Nie zabraknie też włoskich insp...