Kolejna porcja przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdro...
Zbiór przepisów na śniadania, obiady i przekąski na bazie naturalnych, ogólnodostępnych produktów roślinnych – dodatkowo bez glutenu, nabiału i cukru. Sięgnij po nie koniecznie, przecież zdrowie zaczy...
Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie – jak na to wszystko znaleźć czas? Na wszystkie te...
Stając w obliczu wyzwań na drodze życia, każdy jest narażony na choroby psychiczne. Do terapii proponowanej przez specjalistów możesz dołączyć świadome wybory, które podejmujesz na co dzień. Dowiedz s...
Ebook „Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską” to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania ...
Czym jest cukrzyca? Jak wygląda życie diabetyka? Kiedy mierzyć poziom cukru? Jakie insuliny są dostępne na polskim rynku farmaceutycznym? Na te i inne pytania odpowiada w swoim poradniku doświadczona ...
Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co...
Książka kucharska, która może stać się niezastąpioną pomocą dla osób zaczynających swoją przygodę z dietą bezglutenową oraz dla ich bliskich. Zawiera sprawdzone przez Autorkę i jej córkę proste przepi...