Odkryjcie smaki i aromaty świata ze zwycięzcą i uczestnikami ósmej edycji programu MASTERCHEF JUNIOR POLSKA. Przed nami niezapomniana podróż kulinarna. Egipt, Filipiny, Francja, Grecja, Izrael, Hiszpa...
Ebook „Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską” to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania ...
60 przepisów na owsianki. Receptury dostosowane dla dwóch osób. Poradnik podzielony jest na dwie części. W pierwszej znajdziemy przepisy na owsianki słodkie, a w drugiej – na wytrawne. Całość poprzedz...
Odżywiasz się w stylu wege, ale lubisz tradycyjne, polskie smaki? A może chcesz zmniejszyć ilość mięsa w diecie, nie rezygnując z klasycznych dań? Ta książka jest właśnie dla Ciebie! Nie musisz zapomi...
Przewodnik po wegańskim macierzyństwie – od dnia, kiedy kobieta dowiaduje się, że jest w ciąży, do pierwszych miesięcy po narodzinach dziecka. Autorka łączy fachową wiedzę z indywidualnym doświadczeni...
Cytryny kiszone w wędzonej soli? Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem? Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie? Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem? Nawet się nie spodziewasz, co...
Zbiór 120 przepisów na wegetariańskie potrawy, łączących intrygujące aromaty i niebanalne smaki. Bestseller „New York Timesa”. Kulinarna książka roku według prestiżowego „Observer Food Monthly”.
Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być nudna! Ze sprawdzonymi przepisami wyczarujesz smaczne i bardzo zdrowe dania, które zachwycą nie tylko jaroszy!