Poradnik dla zabieganych i zapracowanych. We współczesnych czasach wręcz bezcenny – zawiera przepisy na 70 dań, które przygotujesz w maksymalnie 30 minut, bez problemu zapakujesz i zabierzesz do pracy.
Poradnik dla zabieganych i zapracowanych. We współczesnych czasach wręcz bezcenny – zawiera przepisy na 70 dań, które przygotujesz w maksymalnie 30 minut, bez problemu zapakujesz i zabierzesz do pracy.
W książce znajdziesz przepisy na każdą porę roku: • oczyszczające, lekkie, ale odżywcze dania wiosenne, • orzeźwiające, delikatnie wychładzające lunche na lato, • odżywcze, rozgrzewające jesienne obiady, • rozgrzewające, energetyczne posiłki zimowe. Ponadto menu na każdą porę roku podzielone na dwa typy dań: lekkie, ale dobrze przyprawione przeznaczone dla osób, które chcą oczyścić organizm, nabrać energii i schudnąć, oraz superodżywcze – zapewniające poczucie sytości na dłuższy czas.
O Autorze: Karolina i Maciej Szaciłło – eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in.: „Przyprawy, które leczą”, „Jedzenie, które leczy”, „Zdrowa tarczyca”, „Dieta Raw Food”, „Jem (to, co) kocham i chudnę”.